2777
2789
عنوان

معلوم نیست همسایمون چی زده🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 22 پست
گاهی که اهنگ بذاره شوهرم با مشتش میکوبه زمینبهش میگم نکن فقط دست خودت درد میگیره وگرنه اون با این صد ...

یه میز عسلی بردار بکوبش زمین چرا دست به خصوص موقع خواب من که هیچ حرکتی رو بدون جواب نمیزارم اول با زبون خوش نشد شروع میکنم اذیت کردن

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثل گاون

با هر کی مثل خودش باید رفتار کرد این اعتقاد منه یعنی چی بگو آهنگ واسه خودت گذاشتی یا ما اگه واسه ماس ما نمیخوایم

اتاق خواباشون زیر خونه ما نیست☹

دیگه بهتر پس یه سنگی توپ بسکتبالی میزی همیشه تو اون اتاق بزار شروع کن تلافی کردن تا بفهمه بیشعوری چقدر بده

2805
با هر کی مثل خودش باید رفتار کرد این اعتقاد منه یعنی چی بگو آهنگ واسه خودت گذاشتی یا ما اگه واسه ماس ...

یه بار اتفاقا گفتم 

گفتم با این صدا خودتون اذیت نمیشید؟

گفت جطوز؟

گفتم ولی اما اذیت میشیم اهنگو برای خودت گذاشتی یا ما

به خدا فقط اون روز قطع کرد دوباره فرداش شروع کرد.

همین چنددیقه پیش نوحه به شدت غمگین گذاشته بود.

الان یه اهنگ فوق العاده شاد .همه هم دارن دست و جیغ میزنن

تازه صدای سگشونم میاد انگار صدای خودشون کمه☹

یه بار اتفاقا گفتم گفتم با این صدا خودتون اذیت نمیشید؟گفت جطوز؟گفتم ولی اما اذیت میشیم اهنگو برای خو ...

وای آدم از دست اینا روانی میشه ما هم تو ساختمونمون داریم خدا همسایه بدو لعنت کنه من که اسمشونو گذاشتم همسایه هایی از تبار وحشی

هم اینک سینمای آفریقای اهواز😁