2777
2789
عنوان

اگه پارتنرم بودی

403 بازدید | 38 پست

اگه پارتنرم بودی هرکاری میکردم تا خوشحالیتو ببینم،اگه پارتنرم بودی هرروز کلی بوس و بغلت میکردم،اگه پارتنرم بودی عکس چشماتو بکگراندم،عکس بچگیتو پروفایلم و عکسای دوتاییمونو چاپ میکردم تو اتاقم میزاشتم،اگه پارتنرم بودی هرروز برات خوراکی و غذای مورد علاقتو میاوردم،اگه پارتنرم بودی کاری میکردم همه حسرت یک ثانیه تجربهِ رابطمونو داشته باشن،اگه پارتنرم بودی مهم نبود چه تایمی از روز یا شب باشه هروقت حالت بد بود یا بهم نیاز داشتی پیشت بودم،اگه پارتنرم بودی برات کلی نامه و یادگاری مینوشتم،اگه پارتنرم بودی برات بی مناسبت کادو و گل میخریدم،اگه پارتنرم بودی هروقت بارون میومد با همدیگه زیر بارون قدم میزدیم و آهنگ موردِ علاقتو گوش میدادیم،اگه پارتنرم بودی جوری باهات رفتار میکردم که هر بحث و دعوایی داشتیم مطمئن باشی هیچوقت از پیشت نمیرم،اگه پارتنرم بودی عکست همیشه قبل خواب بوسیده میشد،اگه پارتنرم بودی نمیزاشتم هیچکس اذیتت کنه،اگه پارتنرم بودی با بقیه اخم با تو بغل،اگه پارتنرم بودی وسطِ دعوا بغلت میکردم،اگه پارتنرم بودی زنگ تماس و نوتیفتو متفاوت میزاشتم تا هروقت زنگ زدی یا تکس دادی متوجه بشم،اگه پارتنرم بودی هرجا دوست داشتی باهات میومدم،اگه پارتنرم بودی لباسامو بهت میدادم تا همیشه بوی تنت رو لباسام بمونه،اگه پارتنرم بودی با هرکسی که تو دوست نداشتی دوست نمیشدم،اگه پارتنرم بودی عطرتو می‌خریدم تا همیشه بوی تورو داشته باشم،اگه پارتنرم بودی وقتی رو پام خوابی موهاتو ناز میکردم.

اگه پارتنرم بودی الان‌ خوشحالترینا بودیم

ولی تو بی لیاقت بودی لیاقت عشق منو نداشتی برو با همون خرابای دورت🗿🗿🗿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

با این تعریفات دلم خواست پارتنرت باشم🗿😂

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌

همین کارارو کردی یابو ورش داشته دیگه فک کرده جز تو ریدن براش

۵ ساله که خواننده خاموش بودم ، اما بلاخره تصمیم به تبادل نظرات و احساساتم کردم 😇. هر طور که به آدم ها یاد بدی ؛ همانطور باهات رفتار می‌کنند😊 هدفمند و سلامت باشیم🙌💪🥰

حالا وقتی پارتنرت بود این کارارو میکردی؟ 💀

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
2810