2777
2789
عنوان

نگران برادرم هستم میگه نمیخوام هیچوقت ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1296 بازدید | 115 پست
گفتم ک منظورش کیس ازدواجه مسلما کسی ب خواهرش خودش ب چشم کیس ازدواج نگاه نمیکنه والا ما ک توشهرمون سا ...

بعد شما با تک تک دخترای شهرتون گشتی که ببینی سالم موندن یا نه ؟ کسی همین حرف رو جلوی روت بزنه چه حسی میگیری ؟ مثلا زل بزنه تو چشمت بگه این شهر خراب شده دختر سالم نداره ، بهت بر نمیخوره ؟

شما هم شامل همون شهر میشی دیگه 😅😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نی نی سایت ، سایت زنونه نیست . یه سایت عمومیهبخوای یا نخوای ، بزرگترین سایت تبادل نظر فارس زبانه تعد ...

شما دنبال محیط تبادل نظری برو روییتر و اینستا فلان نه در تاپیک های خانم ها شرکت کنید و چرت و پرت بگین 

من اینم اکثرا

عزیزمانشالله یه عروس ناز و باحیا مثل داداشت نصیبت بشه منم داداشم همش میگفت ازدواج نمیکنم اما یه تایم ...

پسرایی که بدروغ به خانوادشون میگن زن نمیگیرم اکثرا اینجورین اخرش 

حرفای یسری پسرا همش دروغ و سیاسته 

2805
خب زن کارمند یا زنی که یه ارثیه ای بهش میرسه عالیه که اینکه اصلا نباید بهشون خیانت کنی

خب خوشحال شدم ذات واقعی خودتو نشون دادی 

حالا مشخص شد کی آهن پرسته 😁😂

زن کارمند امثال من هستن و از قضا بهشون ارثیه خوبی هم میرسه ولی با ادمای مثل تو ازدواج نمیکنن 🤣🤣🤣

پس اگر یه زمانی پول نداشتی زنت مجازه بهت خیانت کنه چون تو خودتو مجاز میدونی به زن بی پول خیانت کنی...

اکثر؟از کل جامعه آمار گرفتی؟طبق آمار می‌گم، اکثرا مایلن‌ ازدواج کنن، ولی به چندتا دلیل جلو نمی‌رن، ا ...

خب 

مثال میزنم یه پسر وضعش معمولیه و پسر خوب و سر بزیریه هر جا رفته خواستگاری ردش کردن 

کلا بیخیال ازدواج میشه و میچسبه به کسب و کارش و پولدار میشه ، میلیاردر میشه 

این شخص دیگه نمیاد که زن بگیره  ، با سفرای تایلند یا دبی ..... نیازشو برطرف می‌کنه 

کمم نیستن همچین ادمایی

مرد 

گفتم ک منظورش کیس ازدواجه مسلما کسی ب خواهرش خودش ب چشم کیس ازدواج نگاه نمیکنه والا ما ک توشهرمون سا ...

یعنی برادرت با تمام دخترای شهرتون بوده و فهمیده همه خرابن 

خب خود طرف هم خرابه که با هزار نفر بوده 

2810