2777
2789
عنوان

نگران برادرم هستم میگه نمیخوام هیچوقت ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 115 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهر منم می‌گفت نمیخام ازدواج کنم

ولی حالا جرات داری به شوهرش بگی تو 

درسته میخوردت

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...
بابا مامانم خیلی دلشون میخواد ازدواج کنه سر و سامون بگیره منم همینطور ولی خواهرم میگه ولش کن بزار بر ...

شاید شکست عشقی خورده قبلا

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

2805
نترس ازدواج میکنه اونوقت دیگه شمارو هم نمی شناسه نمونش داداش خودم هست 😂

از خدامه 

بخدا خیلی تنهاست انقد که خجالتی و باحیا

دوست دارم لذت زندگی دو نفره سفرای دو نفره و عشق رو تجربه کنه

یکی را داده ای صد ناز و نعمت یکی را نان جو آغشته در خون
اینکه داداش منهه😂😂میگه همه جن*ده شدن دختر سالم نیستمنم زن نمیگیرم، طفلک خودش اصلا دور وبر دختربازی ...

چه حرف بدی زده برادرت فکرش مریضه ضد زن و زن ستیزه وقتی میگه همه خراب شدن یعنی خواهراش و دخترای فامیل هم شاملش میشه 

این‌پسرا پارانویا دارن بهتر زن نگیرن دختر مردم بدبخت میشه 

اینکه داداش منهه😂😂میگه همه جن*ده شدن دختر سالم نیستمنم زن نمیگیرم، طفلک خودش اصلا دور وبر دختربازی ...

آخ دقیقا داداش منم اینجوریع

یکی را داده ای صد ناز و نعمت یکی را نان جو آغشته در خون

چه برادرت عاقله...حالا من به برادرم میگم ازدواج نکن 

چرا این همه مسوولیت

ازدواج مگه گل و بلبله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
2810