2777
2789
عنوان

نگران برادرم هستم میگه نمیخوام هیچوقت ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1250 بازدید | 115 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر منم می‌گفت نمیخام ازدواج کنم

ولی حالا جرات داری به شوهرش بگی تو 

درسته میخوردت

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...
بابا مامانم خیلی دلشون میخواد ازدواج کنه سر و سامون بگیره منم همینطور ولی خواهرم میگه ولش کن بزار بر ...

شاید شکست عشقی خورده قبلا

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

2805
نترس ازدواج میکنه اونوقت دیگه شمارو هم نمی شناسه نمونش داداش خودم هست 😂

از خدامه 

بخدا خیلی تنهاست انقد که خجالتی و باحیا

دوست دارم لذت زندگی دو نفره سفرای دو نفره و عشق رو تجربه کنه

یکی را داده ای صد ناز و نعمت یکی را نان جو آغشته در خون
اینکه داداش منهه😂😂میگه همه جن*ده شدن دختر سالم نیستمنم زن نمیگیرم، طفلک خودش اصلا دور وبر دختربازی ...

چه حرف بدی زده برادرت فکرش مریضه ضد زن و زن ستیزه وقتی میگه همه خراب شدن یعنی خواهراش و دخترای فامیل هم شاملش میشه 

این‌پسرا پارانویا دارن بهتر زن نگیرن دختر مردم بدبخت میشه 

اینکه داداش منهه😂😂میگه همه جن*ده شدن دختر سالم نیستمنم زن نمیگیرم، طفلک خودش اصلا دور وبر دختربازی ...

آخ دقیقا داداش منم اینجوریع

یکی را داده ای صد ناز و نعمت یکی را نان جو آغشته در خون

چه برادرت عاقله...حالا من به برادرم میگم ازدواج نکن 

چرا این همه مسوولیت

ازدواج مگه گل و بلبله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
2810