2777
2789
اره گلم

برای مادرت آیت الکرسی میخونم 

یه چیزی بگم شاید خندت بگیره ها ولی من به دعای خانومای نی نی سایت اعتقاد دارم ..هروقت ازشون خواستم برام دعا کنن مشکلم حل شده 

تاپیک بزن به نیت اینکه مامانت مشکلی نداشته باشه صلوات بفرستن

مامانم ۷۳سالشه طاقت شیمی ندارم

نه شیمی نمیشند .یا جزئی میشن عزیزم غصه نخور

خدا نگهدارمامان عزیزت باشه

رفته بودم مطب تموم 

خانمهااومده بوذن همه یا یه سینه داشتن یا نداشتن 

اینکه سریع متوجه شده بودن و جلو پیشرفتشو گرفته بوذن این مهم بود 

الانم اصلا معلپم نیس چی باشه

باید ببرید دکتر نظر بدن 

هیچی قطعی نیست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
ازکجا میدونی زود اقدام کردبم؟؟

نوع توده از نمونه برداری مشخص میشه نه سونو گرافی 

پس فورا برو پیش بهترین جراح عمومی شهرتون اگه شهرتون فوق تخصص جراحی قفسه سینه داره پیش اون برو که نمونه برداری کنه و نوعش مشخص شه 

بعضیا اشتباها فکر میکنن باید برن پیش متخصص زنان 

نوع توده از نمونه برداری مشخص میشه نه سونو گرافی پس فورا برو پیش بهترین جراح عمومی شهرتون اگه شهرتون ...

خانوم گل ایشون بایدمادرشون روببرنددکترفلوشسیپ.جراح  پستان ..خودشون ارجاع میدن به مرکزسونوگرافی وماموگرافی .همون جانمونه می گیرند ..جراح عمومی لازم نیست

اسی نوددرصدخانوم ها کیست وتوده داخل سینه دارنداغلبشون خوشخیمه .باپیوبسی نوعش مشخص میشه..باجراحی وداروقابل درمانه عزیزم

شما کسی دیدی هیپواکو داشته باشه

ان شاالله تدده تو سینه مادرتون مشکلی نداره. اما اگر دکتر گفت باید نمونه برداری انجام بده اجازه ندید . بگید توده رو کامل در بیارن . خیلی دور و بریای من با وجود این که توده تو سینشون بدخیم بود توده پخش نشد و الان سالهاست که سالمن .اما هرکس نمونه برداری کرده توده و تحریک و پخش شده

بعدا یه متخصص تو شهر ما میگفت پیشگیری از توده سینه فقط لیمو ترش

خانوم گل ایشون بایدمادرشون روببرنددکترفلوشسیپ.جراح پستان ..خودشون ارجاع میدن به مرکزسونوگرافی ومامو ...

خانم گل اولا که فلوشیپ جراحی پستان نداریم 

فلوشیپ جراحی توراکس داریم 

که منم عامیانه نوشتم براشون اگه توی شهرشون دارن ببرن فوق تخصص جراحی قفسه سینه ببرن پیش اون و اگر هم ندارن باید ببره جراح عمومی و پیش زنان نره

الان کجای حرف من مشکل داشت که شما اومدی ریپلای کردی

چه اصراری دارین وقتی اطلاعاتتون کامل نیست ریپلای کنین حرفای درست یکی و بخواین  با اطلاعات غلط خودتون اصلاح کنین

درزمن جای دیگه هم نگو فلوشیپ پستان بهت میخندن اون  فلوشیپ توراکسه دلبندم