2777
2789
عنوان

خواهشن بگید راسته یا نه

153 بازدید | 24 پست

توده فیبروادنوم دارم بالای سینم

خیلیارو دیدم ک با نوره از بین بردنش

میشه بگید راسته؟ حقیقت داره یعنی

من میترسم بزنم میشه اگه چیزی بدونید بگید لطفااا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیق یادم نیسیکیش تقریبا فک کنمممم دور ۲ یکی دیگه کوچیک بود گفت بعدا دوباره سونو بده اگه رشد کرد میت ...

بایرد ۲ بودی اره؟

خب سونو بده چرا پیگیر نیستی

نمیدونم ولی بزرگ بود شاید ارهدیگه وقتی گفت خطر ندارن منم دیگه پیگیری نکردم مهم نبودن برام😄

کاش منم مثل تو بودم

بلانسبتت عین خر نگرانم.  اخه فقط ۱۶ سالمه و یدونع دارم. خیلی نگرانم ک بدخیم بشن خیلی

کاش منم مثل تو بودمبلانسبتت عین خر نگرانم. اخه فقط ۱۶ سالمه و یدونع دارم. خیلی نگرانم ک بدخیم بشن خ ...

عزیزم منم اولش خیلی نگران بودم ولی بعد ک دکتر گفت اینا ی توده خوش خیمن و اصن جای نگرانی ندارن

حتی گفت اگه دوس داشتی درشون بیار یا نیار 

دیگه منم بیخیال شدم 

من ۲۳ سالمه

خدایا سپاسگزارم  
عزیزم منم اولش خیلی نگران بودم ولی بعد ک دکتر گفت اینا ی توده خوش خیمن و اصن جای نگرانی ندارنحتی گفت ...

ولی خب برا اطمینان سونو بده چون برا این توده ها باید هر ۳ یا ۶ ماه چکاپ بشیم... متااهلی؟ شنیدم تو بارداری از بین میرن

ولی خب برا اطمینان سونو بده چون برا این توده ها باید هر ۳ یا ۶ ماه چکاپ بشیم... متااهلی؟ شنیدم تو با ...

ن مجردم

اره پیگیرش نشدم دیگه حالا ببینم شاید رفتم

تو بارداری من شنیدم خوب نیست باید تا اونموقع درشون بیاریم

حالا تا ازدواج کردیم یکاریش میکنیم😂

خدایا سپاسگزارم  
ن مجردماره پیگیرش نشدم دیگه حالا ببینم شاید رفتمتو بارداری من شنیدم خوب نیست باید تا اونموقع درشون ب ...

تو بارداری شنیدم بزرگ میشه بعد زایمان سایزشون برمیگرده مثل اول.. وای انقد ک نگران بودم رفتم انقدد تحقیق کردم ک همه چیو دقیق میدونم الان😂😂

2810