2777
2789

اسامی مختلف برای توده‌های سرطانی سینه

سلام. سوالی که پرسیدید بسیار مهم و مرتبط با سلامت است.

برای پاسخ دقیق‌تر به سوال شما، بهتر است کمی بیشتر در مورد آنچه که می‌دانید یا نگرانی‌هایتان توضیح دهید.

به طور کلی، توده‌های سرطانی سینه معمولاً با نام‌های زیر شناخته می‌شوند:

* تومور بدخیم پستان: این اصطلاح کلی به هر نوع رشد غیرطبیعی و سرطانی در بافت سینه اشاره دارد.

* کارسینومای پستان: این اصطلاح تخصصی‌تر است و به نوع خاصی از سرطان اشاره دارد که از سلول‌های پوششی مجاری شیر یا غدد تولیدکننده شیر نشأت می‌گیرد.

* سرطان پستان مهاجم: این نوع سرطان به بافت‌های اطراف نفوذ کرده و می‌تواند به سایر قسمت‌های بدن نیز گسترش یابد.

* سرطان پستان غیرتهاجمی: این نوع سرطان در محل اولیه خود باقی می‌ماند و به بافت‌های اطراف نفوذ نمی‌کند.

علاوه بر این، ممکن است پزشک شما از اصطلاحات دیگری مانند زیر استفاده کند:

* مرحله سرطان: این اصطلاح به اندازه و گسترش سرطان اشاره دارد و برای برنامه‌ریزی درمان بسیار مهم است.

* نوع سلول‌های سرطانی: نوع سلول‌های سرطانی (مانند لوبولار یا داکتیل) می‌تواند بر روی نوع درمان تأثیر بگذارد.

* وضعیت گیرنده‌های هورمونی: برخی از سرطان‌های سینه به هورمون‌های زنانه حساس هستند.

توجه:

* همه توده‌های سینه سرطانی نیستند. بسیاری از توده‌ها خوش‌خیم (غیرسرطانی) هستند.

معجزه کن صبر مرا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید