2777
2789

اول تاپیک اضافه کنم کاربر های گل و خانوم به تمام معنا زیاد داریم. ولی واقعا حجم حسودی و انرژی منفی اینجا خیلی بالاس. 

طرف میاد از قدش میناله سرزنش میکنن چرا ناراضی هستی، بعد یکی دیگه میاد از قدش تعریف میکنه میزنن تخریبش میکنن میگن خب که چی.

بور هست میان مینویسن هیچکس مثل چشم ابرو مشکی ها زیبا نیس، چشم ابرو مشکی هس میان مینویسن افراد بور یچیز دیگن. 

از خوشی هاشون میگن، میگین داری پز میدی، فیکی، عقده داری-از بدبختی هاشون میگن میره تو پربازدیدی. تازه برا اونم میگن واسه این بدبختیت مدرک بیار بفهمیم فیک نیستی

یجور تخریب میکنن واقعا ادم تعجب میکنه اینایی که پشت اکانت نشستن انسانن یا چی؟! 

مسخره کردنم که دیگه جای خودشو داره برای اینکه خودشو ببره بالا میاد هرجور شده طرفو مسخره و تخریب میکنه تا عقدشو هرجوری شده خالی کنه و بگه مثلا من خوبم بعد تازه همین افراد قضاوت نکن قضاوت نکن بند زبونشونه. 

یکی هم از یچیزی راضی باشه سعی میکنن ناراضیش کنن. خانوما خدایی چتونه، چرا انقدر انرژی منفی. چرا به جایی رسیدیم که دیگه از پشت گوشی هم واسه فرد ناشناس چشم دیدنشو نداریم؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
من یه بار همچین تاپیکی زدم اخطار نارنجی اومد برام :)))اینجا حرف حق نزن

از مدیریت سایتم نگم دیگه

کلا از دعوا و گیس کشی کاربرا اینجا واسه خودشون ویو و عضویت میگیرن. تا تاپیکی به گیسو گیس کشی نکشیده تعطیلش نمیکنن

تو یوتویوب نی نی سایت به عنوان عجیب ترین سایت ایرانی معرفی میکردن 🥲😂

واقعا خب عجیبه 

مثلا یکی الان تاپیک زده بود قدمو دوسدارم

نوشته بودن واسش ادم نباید چیزایی که دست خودش نبوده رو دوسداشته باشه😂

خب پس بیاد واسشون غصه بخوره خوبه؟ 

عزيزم اينجا ي گوشه اي از جامعس،جامعه همينه،،،ادماى تحت فشار و پراز عقده كم نيست ،درواقع تعدادشون بيش ...

من خودم تو جامعه هستم و معمولا با افراد هرقشری سروکار دارم. ولی تو مجازی مخصوصا اینحا ادما بیشتر خودشونو نشون میدن. 

اخه چقدر عقده، 

عقده میشه یچیز میشه دو چیز نه که دیگه عقده همه چیز

جات خالی ی صندوق دارم خیلی خوشمزه س

نوش جوووون

من تو عمرم لب به خرمالو نزدم ببینم چ مزه‌ایه😅

ولی جدی یکی از آشناهامون اسلیو معده کرده میگفت دکتر گفته تا آخر عمرت نباید خرمالو بخوری چسبندگی روده میاره

حتی اوناییم سالمن نباید زیاد بخورن

حالا نمیدونم در چ حد علمیه

2810