2777
2789
عنوان

خیلی به خودم افتخار می کنم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 30 پست
میشه بهم لپ تاپه خوب معرفی کنی(میخوام استوک بگیرم)نمیدونم چه نوع لپ تاپی بگیرممثلا سرفیس یا اچ پی یا ...

استوک به نظرم نگیرم الان خیلی سایتا دارن اقساطی میفروشن . رم خیلی بالا نگیر در حد ۸ یا ۱۲ بگیر بعد پول اومد دستت ارتقاش بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوشا به حالتمن هنوز بعد ۲۲ سال نتونستم خودمو پیدا کنمنمیدونم چی کارع میخوام بشم رسالتم چیهواسه چه کا ...

۲۲ سال سن خوبه حتی شده ی سال چیزای مختلفو تست کنن ببین به چی علاقه داری یا شروع کن به سرچ کردن راجب شغلای مختلف و تجارب ادما بخون

من فکر کنم به این شغل خیلی علاقه داشته باشم چون خیلی به طرح های مختلف دقت می کنم وازشون لذت می‌روم ف ...

به نقاشی ربط نداره شغل من. من نقاشیم افتضاحه😂 الان همه مشاغل به گرافیست و سایت احتیاج دارن . کار با فتوشاپ و .... اینا منظورمه 

2805
دخترم به کارای ادیت علاقه دارهچه کلاسی ثبت نامش کنم۱۵سالشه

ویدیو یا عکس بیشتر ادیت می کنه؟به نظرم اول بفرست فتوشاپ یاد بگیره بعد پریمیر تا بیست سالگی کاملا متخصص میشه و درامد خوبی داره از همون اول جوونیش

چییه

مهندسی کامپیوتر 

💙🇷🇺           اما برای شادمانی سیاره ی ما چندان آماده نیست خوشی را باید از چنگ روزهای آینده بیرون کشید ، در این زندگی مردن ،دشوار نیست ساختن زندگی بسیار دشوار است... ✍🏻 ولادیمیر مایاکوفسکی 
من آخرش نفهمیدم به چی خیلی افتخار میکنی

😕به این که زحمتت کشیدم تلاش کردم با حال روحی بد و شرایط بدی که داشتم از همه خرجام از هر چیزی که دلم می خواست زدم تا پول جور کنم رو خودم سرمایه گزاری کنم مهارت یاد بگیرم و یاد گرفتم و مهارتی که هم برام شغله هم حالمو خوب می کنه 😊

استوک به نظرم نگیرم الان خیلی سایتا دارن اقساطی میفروشن . رم خیلی بالا نگیر در حد ۸ یا ۱۲ بگیر بعد پ ...

اخه نو قیمتش خیلی بالاست

من درحده حداکثر ۱۵تومن میتونم هزینه کنم 

بنظرت چا مارکی خوبه؟

یا اگه سایتی میشناسین میشه معرفی کنین

2810