2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
بعد تا اخر عمر ایمنه؟؟؟دو دوز بزنم مثلن اشکال داره

بله ایمنه در برابر انواع خطرناکش ایمن میشین بقیه نوع هاش کم خطره، 

سه دوز رو بزنید، قرار نیست همه رو باهم بگیرید شش ماه طول میکشه تا کامل شه

بله ایمنه در برابر انواع خطرناکش ایمن میشین بقیه نوع هاش کم خطره، سه دوز رو بزنید، قرار نیست همه رو ...

اخه سه دوز باید خیلی هزینه کنم فراموش کردم بپرسم نمیشه دوتا دوز زد ؟؟؟میگن تا ۱۰سال ایمنی فقط

شما زدی؟

نه.ولی چند روز خبرشو خوندم که خیلی زیاد گرون شده.وضعیت تو ایران افتضاحه.ده پونزده سال پیش،همین احسان علیخانی،یه خانومی رو آورد تو برنامه‌.گفت توروخدا واکسنو شروع کنید تا دیر نشده.فرداش برنامه رو تذکر دادن.

شاید باورتون نشه کلی آدم رفتن کامنت گذاشتن که این واکسن اسراییلیه و یهودیه،نزنید،جمعش کنید،کلی برنامه ماه عسلو تخریب کردن احمقهای بدرد نخور.حالا الان داریم نتیجشو میبینیم!!

کشورو برداشته،کسی عین خیالش نیس

نترسید.بیشتر از روابط نامشروعه.نه چیزهای دیگه.

خب اون‌اقا پسری که همه کار کرده  تو گذشتش با صدنفر بوده بعد میره با بک دختر خانوم‌ازدواج میکنه اونم مبتلا میکنه دختره چه گناهی کرده؟؟؟

خب اون‌اقا پسری که همه کار کرده تو گذشتش با صدنفر بوده بعد میره با بک دختر خانوم‌ازدواج میکنه اونم ...

بله همینه دیگه.متاسفانه تو کشور ما،همه چیو پنهون میکنن.اگه سالها پیش،این واکسنو اجباری میکردن.این نمیشد.ولی همش دنبال لاپوشونی کردنن.خب آخرش چی؟اینجوری گندش درمیاد.

دیگه باید موقع ازدواج برگه سلامت زگیل خواست🤦

تازه بهترین سن برای زدن این واکسن،نوجوونیه‌.و در سنین بالاتر کمتر جوابگوئه.

2810