2777
2789

منم متنفرم از شکم چند ماه پیش رفتم همشو برداشتم خییلی تلاش کردم تا آب بشه ولی نشد اعتماد به نفسم صفر شده بود همه جام خوب بود الا همین لامصب خیلیم اذیت شدم ولی می‌ارزید واقعا 

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واییی یاد خودم افتادم چقد گفتم از ادمی ک همش داره چیز میخوره و شکموعه بدم میاد البته منظورم ادم چاق نیست کلا ادمی ک خیلی میخوره بدم میاد الان خودم همین مشکلو پیدا کردم فهمیدم از کمبود ویتامینای بدنمه همش ضعف میکنم میخوام ی چیزی بخورم حالم داره بهم میخوره دیگ

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰
2805
چرا واقعاچرا بعضیا با وجود عقل بازم عقل ندارن؟

چون ازش استفاده نمیکنن 

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
منم متنفرم از شکم چند ماه پیش رفتم همشو برداشتم خییلی تلاش کردم تا آب بشه ولی نشد اعتماد به نفسم صفر ...

چطوری بود سخت بود چقدر هزینه داشت ؟

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩
واااااییی، یطوری بنویسید که بهم بر بخوری شکممو آب کنم، خودم شکم گندم😂🤦🏻‍♀️ میخواستم اینطوری یکم ب ...

عزیزم نمیدونم چند سالته ولی بدترین راهو انتخاب کردی

نخند خجالت بکش افرین

عزیزم نمیدونم چند سالته ولی بدترین راهو انتخاب کردینخند خجالت بکش افرین

سخت نگیرید بابا، اگه دقت کنید اکثریت و حتی خودتون علاقه به بحثای جنجالی دارید و بجای اینکه به بقیه تایپکام بیاید اینجا اومدین، اینجا اکثرا برای سرگرمی هستیم نه حل مسئله

چشم خجالت کشیدم😌

2810