2777
2789
عنوان

یه افتضاحی توی عروسی به بار آوردم یه هفته ست دارم غصه میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 58 پست
منم برا عروسی داداشم رفتم آرایشگاه ...وارد نبود افتضاحم کرد🤣☹️☹️

به خدا تمام ترس منم همین بود 

گفتم اگه خودم خراب کنم بهتر از اینه که آرایشگر خراب کنه لااقل پولمو هدر ندادم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عروسی فامیل نزدیکم بود متاسفانه

برای هممون بارها پیش اومده 

من عروسی دایی ام رفتم ارایشگاه آنقدر افتضاح درست کرده بود که نمیخوام اون عکسها رو ببینم 

تازه عروسی دخترعموی شوهرم هم رفتم ارایشگاه برگشتم خونه آماده بشیم شوهرم گفت این چه وضعه ابروهاته فکر کردم الکی میگه رفتم تو سالن جاری ام هم گفت چرا ابروهات این شکلیه دیدم انگار افتضاحم 

2805
منم برا عروسی داداشم رفتم آرایشگاه ...وارد نبود افتضاحم کرد🤣☹️☹️

آنقدر ارایشگاه منو خراب کرده که برای عقد برادرم دیگه نرفتم ارایشگاه 

فقط رفتم موهامو براشینک کرد و دم اسبی برام بست خودم تو خونه آرایش کردم از همه دفعات که ارایشگاه میرفتم بهتر شدم

برای هممون بارها پیش اومده من عروسی دایی ام رفتم ارایشگاه آنقدر افتضاح درست کرده بود که نمیخوام اون ...

این که خیلیا این تجربه تلخ رو داشتن واقعا آرومم میکنه که تنها نیستم😂❤️ ولی اینکه چندنفر به روم آوردن ناراحتم می‌کنه 

موهات رو هم خودت درست کردی ؟چرا موهات چسبیده بود کف سرت ؟؟ چیزی بهشون زده بودی

موهام رو همسایمون که قبلا آرایشگر بوده درست کرد ولی به خاطر اینکه وقت کم بود( چون اون روز برق رفت منتظر بودیم برق بیاد) هول هولکی درست کرد خوب نشد 

این که خیلیا این تجربه تلخ رو داشتن واقعا آرومم میکنه که تنها نیستم😂❤️ ولی اینکه چندنفر به روم آورد ...

ببین من تو ارایشگاه نمیفهمم چقدر فاجعه بودم تو مجلس که اطرافیان میگن و عکسها گه بعدا میبینم چقدر داغون بودم 

اتفاقا عروسی دایی ام یک ارایشگاه بود که اونزمان تو محله مون معروف بود بعد خودش هم آتلیه داشت منم با اعتماد به نفس تمام از همون ارایشگاه با آسانسور رفتم آتلیه عکس انداختم تازه چاپ هم کردم 

چند وقت پیش بچه ها داشتن عکسها رو میدیدن یکساعت به اون عکسها خندیدن

آنقدر ارایشگاه منو خراب کرده که برای عقد برادرم دیگه نرفتم ارایشگاه فقط رفتم موهامو براشینک کرد و دم ...

منم خوب آرایش کردم مشکل من کرمم بود که افتضاح بود.به حق امام حسین خیر نبینه رفتم گفتم کرمپودر گابرینی میخوام گفت اصل یا فیک گفتم اصل دویست تومن ازم گرفت گفت اصلش اینقدره فیکش ارزون تره منم ساده ساده باورم کردم که اصله آوردمش خونه دیدم ای دل غافل ماسیده میشه روی پوست و با اینکه روشن ترین رنگشو آوردم ولی سبزه م کرد درحالی که پوست خودم خیلییی روشنه 

ببین من تو ارایشگاه نمیفهمم چقدر فاجعه بودم تو مجلس که اطرافیان میگن و عکسها گه بعدا میبینم چقدر داغ ...

حالا من ارایشمو میدونستم داغونه ولی موهامو اطرافیان گفتن خیلی ضدحال خوردم😭😂

منم دلم میخواد هرچی عکس با بقیه انداختم برم پیدا کنم بسوزونم