2777
2789
عنوان

از آنژیوکت زدن واسه بیمار میترسم😐

320 بازدید | 26 پست

از آمپول و سرنگ اصلا نمی‌ترسم حتی وقتی پرستار میاد ازم رگ بگیره یا آزمایش بدم نگا میکنم اما حالا که خودم وارد جنبه آموزشی شدم و دانشجوی پرستاری ام نمیدونم چرا دلم ضعف میره و هول میکنم 

قراره نوبتی شنبه بریم و عملی انجام بدیم یه گروه سه شنبه انجام دادن من خیلی ترسیدم حالا شنبه نوبت منه نمیدونم چکار کنم🥲

توروخدا  نگید مسیر زندگیتو اشتباه انتخاب کردی چون من اول فکر کردم بعد این رشته رو انتخاب کردم

و اصلا هم ترسو نبودم تازگیا اینطوری شدم

خواهش میکنم راهنماییم کنید 

بنظرتون درست میشم؟😕

🤍🌱ربِّ اشْرَحْ لي صَدري و یَسِّرْ لی أمری 🌱🤍پروردگارم!‌ سینه‌ام را برایم گشاده و کارم را برایم آسان گردان

منی که نمیتونم اصلا آمپول عضلانی بزنم التماس میکنم فقط وریدی 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

حق داری آنژیوکت سخته اصلا قابل مقایسه با آمپول نیست

ولی به مرور با تمرین اوکی میشی

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

خب اولشه دیگه چند بار بزنی دیگه ضعف نمیری 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
حق داری آنژیوکت سخته اصلا قابل مقایسه با آمپول نیستولی به مرور با تمرین اوکی میشی

ویییی کوجاااا منم هربار میرم دکتر التماس میکنم تورو خدا آمپول بنویسی غش میکنم از ترس فقط وریدی 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
ویییی کوجاااا منم هربار میرم دکتر التماس میکنم تورو خدا آمپول بنویسی غش میکنم از ترس فقط وریدی

چرا؟؟

انژیوکت خیلی قلق داره زاویه‌ش و مخصوصا که باید دست مریض رو مدیریت کنی وگرنه کل دستش میشه خون

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

عزیزم اینا زدنشو میگن 

قطعا آمپول زدن تو عضله خیلی راحت تر از رگ پیدا کردن تو انژیوکته

شما می‌ترسی کسی بهت آمپول بزنه و از آمپول میترسی 

استارتر پرستاره فرق داره 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
چرا؟؟انژیوکت خیلی قلق داره زاویه‌ش و مخصوصا که باید دست مریض رو مدیریت کنی وگرنه کل دستش میشه خون

من از دید مریض نگاه میکنم که راحته شاید برا پرستاره خیلی سخته

عزیزم اینا زدنشو میگن قطعا آمپول زدن تو عضله خیلی راحت تر از رگ پیدا کردن تو انژیوکتهشما می‌ترسی کسی ...

آره موافقم همینطور هست 

2810