2777
2789

بچه ها من خیلی مشکلات دارم 

هزارجووور چیزی دیدم تو زندگیم و نصف بیشترش به خاطر جو محیطمه آدمای متعصب (خانوادم نه تو جامعه)و روحم داغونه

همیشه تصمیم بر مهاجرت داشتم الانم که مدارکمو آزاد نمیکنن بعد اتمام تحصیلم

الان دوست صمیمی صمیمیم داره میره ایتالیا من سال ۴ پزشکیم مثل اینکه میتونم ۲ سالمو تطبیق بزنم ازمون بدم و برم ایتالیا 

میخوام برم ولی نامزدم (عقدمون چندماه دیگه قرار بود باشه)نمیتونه بیاد و به ایتالیا علاقه نداره

تصمیم گرفتم جدی برم خانوادمم موافقن

نامزدم پسر عمومه که عموم بهم میگه هرجا دوست داری برو اگه حالت خوب نیست جایی باش که حالت خوبه به هیچ کسم فکر نکن خود نامزدمم خیلی دل سوخته اس ولی میگه اذیتی برو 

به نظرتون چیکار کنم؟🙂 

محبورش کن بیاد باهات 

ایتالیا دوس ندارم چیه

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

برو ایتالیا

شک نکن پسره دوست داشته باشه باهات میاد

ولی زندکی تویِ ایتالیا کجا و ایران کجا

البته خارج سختیایِ خودشو داره ولی با وضع پاس ایران و سخت گیریا و دلار و یورو راحت نمیشه رفت و اومد الان که میتونی برو

برو ایتالیاشک نکن پسره دوست داشته باشه باهات میادولی زندکی تویِ ایتالیا کجا و ایران کجاالبته خارج سخ ...

جدا برم؟

خودم تصمیمم ۱۰۰ درصده فقط یکم سر ایشون دودلم 

اگه پسرعموت رو ول کنی پشیمون میشی بعدها؟دوستش داری؟دوست داره؟خوبین باهم؟باید بین عقل و قلبت یکی رو ا ...

عقلم انتخاب می‌کنم:)واقعا اینجا بمونم ممکنه از فشار کم بیارم

هم ایتالیا دوست نداره هم اینجا دانشجوعه هم اینکه باباش الان خیلی به کمک نیاز داره اینم تک پسره

دیگه به هر حالی یه کاری کنید باهم برید اگه همو دوس دارین عزیزم، اگر اصلا نمیشه که تو به نظرم اولویتت اهدافت باشن خالا ببین هدف و اولیت اولت پسر عموته یا رفتن

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
2810