2777
2789

تنها چیزی ک واسم مهمه بچه هامه ک خیلی معصومن  

ازاول پدرم ومن اصلا رابطه خوبی نداشتیم پدرم بددهنه وبه شدت دیکتاتور متعصب عصبی  من توخونه ی پدری فقط پول داشتم توخونه ی شوهرم فقط همین دیگه هیچی  ینی هربلایی سرمون میومد . من توسن کم از بی محبتی شدید و ازار خانوادم  پناه بزدم به شوهرم و ازدواج کردم   اما خوشبخت نشدم بلکه بدتررررر بابام ازاول باشوهرم ناسازگاری و شروع کرد و بی احترامی مسخره تحقیر .... من و بااون  اون و بامن مدام درمینداخت   مادرم پارانویا بود ومدام توهم رابطه بابام بامادرشوهرم و داشت و کلا زندگیم ازهمون اول کنترل نمیشد دیگه 

خانواده شوهرمم ک جالب نبودن ک اینجا ازشون نمیگم ..

توبارداری دومم  متوجه خیلنت و مصرف زیاد الکل شوهرم شدم ب واسطه ی دوست ناباب و همون زن   و مجبور ب جدایی و خونه پدر و دادگاه شدم ... 

این وسط شوهرم میاد دم خونمون و با پدرم گلاویز میشن  شوهرم با چوب میاد و بابام ازش شکایت کرد و حکم خیلی سنگین واسش اومد 

بعدش یکی بابام ب اون یکی اون ب بابام  بهم بی احترامی ک هردو مقصرن بابام حرفای خیلی زشت جنسی ب اون زد و اون و برادرشوهرمم با بابام گلاویز شدن و نهایت توهین و بهم کردن 

این وسط خانواده شوهرم هزاربار با بزرگا  اومدن وساطت ک بابام با بی احترامی بیرونشون کرد و توهین کرد و میگفت طلاق بعدگفت پس مهریشوبدید نفقشو بوید خونه بگیرید شوهرش نیاد بعدگفت ارثشونو بدید و تعهدبدید و به قول معروف سنگ بزرگ نشونه نزدنه .....

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش با این شرایط حداقل بچه ی دومو نمیاوردی

انقدر همه ی اطرافیانت بیخودن که فقط باید طرفِ بچه ها تو بگیری ظاهرا اوتا بی ازارترینان طفلیا نداری مثل اینا بشن بخصوص بابات

2805

این چ مسخره بازی ایه

هرکسی جای خودش

پدرم‌منو درست کرده هیییچ تا بررگ شدن خرجم‌ داده هیییچ همش ت متاهلی هم پشتوانه ام هستش 

شوهرمم‌ک‌ خدارشکر ب هزار دلیل

و‌بچه هتوز ندارم ولی مگ میشه بچمو دوس نداتشه باشم

هرکی جای خودش 

حالا ۱۰ ماه گذشته میخوام برگردم بخاطر بچه هام چون بابام با پسربزرگم ۴سالشه حدودا    سه وچندماه    ناسازگاره مادرم پارانویا داره و توهم توطئه برادرام داغونن بچه هام توسری خورشدن هرخفت وتوهینی داریم میشندیم و اونم مدام تهدیو ب گرفتن بچه ها میکنه و راضی ب تعهده و یه قسط مهریه داده و ... خونه تهیه کرده (خریده یه شهر دور ازخانواده ها  البته باباش خریده ) 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

بابام نمیزاره برگردم  هم منو میچزونه هم میگه بخاطر بی احترامیشون نمیزارم بری و هرشب دعوا داریم میگم میخوام برگردم پامیشه خودشو میزنه ک غلط میکنی بمیرمم حق نداری بری  هوووووف  شوهرمم حکم ازدواج مجدد گرفته 

کاش با این شرایط حداقل بچه ی دومو نمیاوردیانقدر همه ی اطرافیانت بیخودن که فقط باید طرفِ بچه ها تو بگ ...

اینجا میگن نه ممکن نیست همه ادمای دورت بدباشن 😕 البته امیدوارم هیچکس درک نکنه هیچوقت این دردو 

اینجا میگن نه ممکن نیست همه ادمای دورت بدباشن 😕 البته امیدوارم هیچکس درک نکنه هیچوقت این دردو

واقعا وحشتناکه

مردا کلا بیخودن

اغاب دخترا ددی ایشوز دارن

پارتنرام که کلا رد دادن

انفاقا بنظرم خیلی طبیعیه خیلی از ایناییکه اینجان هنوز نمیدونن حتی زندکی درست و مرد و رابطه ی سالم چجوریه و از روابط سمیشون لذت میبرن پس ولشون کن