2777
2789
آخه واقعا صدای دغل از دور خوشه خانمای خونه دار هم چینم خوشبخت نیستن میدونی خانمای خونه دار بیشتر دچا ...

نه من نگفتم هیچ کاری نمیکنن نسبی گفتم و مقایسه کردم.

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

حیف شده خدایکاش میتونستی بری کار بیرون از خونه و مستقل بودن حس خیلی خوبی دارههر چند خودم خانه دارماص ...

نمیزاره برم باورت میشه افسرده شدم از صبح تا شب تنهام تازه عروسم اومدم خونه خودم میدونی زنی که بیرون کارکرده مستقل بوده سخت خونه بشینه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه جوری شاغل بودن رو برتری میبینن و توهین میکنن به خانمهای خانه‌دار انگار خیلیا حواسشون نیست اکثرمون از وجود یه زن خانه‌دار رشد کردیم و تربیت شدیم

اکثرا مادرامون خانه دارن 

حداقل به احترام اونا یکم مراقب حرفاتون باشین 

باشه ما فقط تو خونه ام دادیم میخوریم و میخوابیم شما اینطور فکر کنید اما آیاد حقوق شاغلا تو جیب ما می‌ره که انقدر‌ حرص و جوش میخورن سر این موضوع 

هرکس انتخابی داشته قرار نیس چون یه انتخاب تو زندگیتون کردین از عالم و آدم برتر باشین 

هرکس در جایگاه خودش ارزشمنده 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

خب شاغلام همین کارارو میکنن ولی در کنارش کارم میکنن

اکثر شاغلایی که من دیدم بچه هاشونو یکی نگه میداره .

همین نگهداری بچه کلی اعصاب میخاد .طرف میره سر کار میاد بچشم پیش یکی دیگه س. ماه حقوقشون میگیره .ولی خانه اار از صبح با بچه ها باید کلی اعصاب و انرژی بزاره 

خواهرای خودم و خواهر شوهرم شاغلن اصلا نمیتونن خونه بمونند دوروز تعطیلی دیوونه میشن .خواهرم از قتی بچه دار شده یکسره بچشون اینو اون نگه میدارن 

2805
نمیزاره برم باورت میشه افسرده شدم از صبح تا شب تنهام تازه عروسم اومدم خونه خودم میدونی زنی که بیرون ...

کاملا درکت میکنم

خونه روح و روان ادم رو افسرده میکنه

احساس پوچ بودن به ادم میده

اخه یعنی چی ۲۴ساعته تو خونه نشستن چه لذتی داره

ببین من ۳۳سالمه بچه نیستم از من به تو نصیحت با زبون خوش شوهرت رو راضی کن برو سر کارت

به خدا پیر میشی تو خونه از زندگی چیزی نمیفهمی

به خودت میای میبینی ای وای عمر و‌جوونیت تو‌خونه  حروم شده

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

کاملا درکت میکنمخونه روح و روان ادم رو افسرده میکنهاحساس پوچ بودن به ادم میدهاخه یعنی چی ۲۴ساعته تو ...

دست چک داشتم نزاشت برم جدید صیادی بگیرم میگه دست چک میخوای چکار دست چک من برای تو من 22 سالم نمیدونم خستم انقدر شما چی شاغلی؟

دست چک داشتم نزاشت برم جدید صیادی بگیرم میگه دست چک میخوای چکار دست چک من برای تو من 22 سالم نمیدونم ...

من شاغل نیستم

یه مدت به جا معاون مدرسه دخترم کار میکردم

اون موقعه فهمیدم ای وای از عمری که به باد دادم 

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

2810