2777
2789
عنوان

بسم الله تو گوشی بابام فیلم خیلی بد دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 35 پست

شرط میبندم اصلا بابات اونارو حتی ندیده و براش دوستاش فرستادن اکثر اقایون طرف اونکاره هم نباشه براش میفرستن

اینستا تا الان نصب نکردم در عوض وقتی که برای زندگی مردم میخاستم بزارم رو گذاشتم برای مطالعه 😎 اگر در مورد روانشناسی و مشکلات خانوادگی نظری دادم طبق تجربه ای بود که دیدم جبهه نگیرن دوستان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم مگ‌ب تو‌ربطی داره احهاختیار تو دست باباته ن اختیار بابات دست ت🤨

چه ربطی داشت

گاهی وقتا بچه ها بیشتر از بزرگترا میفهمن یه چیزایی رو

حرف درست رو باید از هرکسی پذیرفت حالا میخواد بچه باشه

کی گفته اختیار ایشون دست باباشه، ایشون خودش عقل و اختیار داره . وظیفه ای که داره اینه به پدرش احترام بذاره وگرنه هرکسی خودش اختیار خودشو داره

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
2805
چه ربطی داشتگاهی وقتا بچه ها بیشتر از بزرگترا میفهمن یه چیزایی روحرف درست رو باید از هرکسی پذیرفت حا ...

شاید واسه شما اینجور باشه ولی ما اختیارمون دست بزرگترمون پدر مادره بخصووص پدر

حتی تو متاهلی

البتت اینم‌بگم ماشالله اینقدر با شعورن دخالتی ندارن

شاید واسه شما اینجور باشه ولی ما اختیارمون دست بزرگترمون پدر مادره بخصووص پدرحتی تو متاهلیالبتت اینم ...

درسته ولی همه ی پدر مادرا باشعور نیستن و همه ی حرف پدر‌مادرا هم قرار نیست درست باشه

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ