2777
2789
عنوان

رفتم دندونپزشکی حدس بزنید چقدر هزینم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2101 بازدید | 119 پست
آره همه درمانگاه ها نه... بعضیاشونالبته منم کار درستی نمیکنم🤦‍♀️🤦‍♀️واسه همین کشک چند روز پیش یکی ...

اره نشکن ...

من که دیگه از گل نازک تر به دندونام نمیگم ...میخوام زیر پر قو ازشون نگهداری کنم 😂😂

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

اره نشکن ...من که دیگه از گل نازک تر به دندونام نمیگم ...میخوام زیر پر قو ازشون نگهداری کنم 😂😂

😂😂😂

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا آلمانی را شنیده بودم، حتی چینی هم شنیدم زدنلاکچریه را نشنیده بودمالبته یه دکتره گفت اینا گرونیشون ...

خوب شد گفتی نمیدونستم ممنون عزیزم 

اره نشکن ...من که دیگه از گل نازک تر به دندونام نمیگم ...میخوام زیر پر قو ازشون نگهداری کنم 😂😂

اون لای پر قو هستا😁😁

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
اره همون 🤣🤣🤣 وای ...صبح به صبح میخوام با شیر بشورمشون 😂

😂😂فقط شیرش شیرین نباشه🤣🤣

من واحدی یازده ونیم لمینت کردم هشت واحددوتا هم ایمپلنت پارسال دونه ای هفت ونیم فقط پیچدوتا عصب کشی ک ...

بالا رو فقط لمینت کردی ؟ یا پایین انجام دادی ؟

من واحدی یازده ونیم لمینت کردم هشت واحددوتا هم ایمپلنت پارسال دونه ای هفت ونیم فقط پیچدوتا عصب کشی ک ...

خوب بوده

من آذر ماه پارسال 11 ت پیچ شد، 9 ت روکش ایمپلنت.. عصب کشی 4.5

دقیقا واقعیتش من خیلی اهل این مدل خرجای بزرگ و خرج واسه زیبایی نیستم متاسفانه خیلی زورم اومد 😂

ولی دندون واقعا تو زیبایی تاثیر داره وهمش دوست داری بخندی عکس بگیری 😂❤️

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
2810