niloam مدیر استارتر عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 3923 عنوان رفتم دندونپزشکی حدس بزنید چقدر هزینم شد 2110 بازدید | 119 پست به پاسخ صحیح یک دستگاه خودرو کوئیک پلاستیکی جایزه داده خواهد شد میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲 1403/09/01 | 22:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم20 عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 4392 کشیدنپر کردنعصب کشی و.... قیمتاش متفاوته کدومو رفتی از دادن کتابم «که زیر جملاتش خط کشیدم» به دیگری خجالت میکشم؛ گویی که زخم هایم را به دیگری داده باشم.
niloam مدیر استارتر عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 3923 لمینت یک واحد عصب کشی ۱۰ واحد ترمیمی ۳ واحد ایمپلنت میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲
سنجابکک عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 4199 کمکم ۱۵تومن سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن... میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔 دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤
ماریا453986 عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 336 بستگی داره چه کاری انجام دادی از ۵ تومن هزینه هست تا ۱۰۰ تومن
ریحان111 عضویت: 1393/06/14 تعداد پست: 2663 ۱۲۰ میلیون درزمینی که زمان کاشت مرا گل زیبایش بجز خار نبود...پستی و هرزگی و هرزه دری حسرتا بهر کسی عار نبود
niloam مدیر استارتر عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 3923 کمکم ۱۵تومن هیییی ۱۵ کجا بود خواهر میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲
1384_h عضویت: 1400/01/02 تعداد پست: 5556 لمینت یک واحد عصب کشی ۱۰ واحد ترمیمی ۳ واحد ایمپلنت ۵۰، ۶۰ زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ
bertanem عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 5720 85 🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
niloam مدیر استارتر عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 3923 سوال سخت داری مپرسی 😁جایزش ارزشش رو داره میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲