2777
2789
من رشته ارشد و کارشناسیم یکی بود، دوره ما من قشنگ یادمه از بیست مرداد شروع کردم و ۱۷بهمن آزمون دادیم ...

ازتابستون شروع کردی یعنی 

من می‌خوام رشته ی مشاوره آزمون بدم ولی لیسانس علوم تربیتی دارم به نظرت برای قبولی تو دانشگاه تهران از کی باید شروع کنم 

عملا هیچ پیش زمینه ای ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودمم دانشگاه تهران خوندم، بنظرم نه ماه تا یکسال، و حتما هم ارزشش رو داره

الان دانشگاه میرم تا سال دیگه ازعبد شروع کنم بخونم روزای دیگه هم آخرهفته بخونم خوبه 

البته احتمالا سال دیگه سرکار باشم برای همین فرصت نکنم که بتونم سفت و سخت بخونم 

الان دانشگاه میرم تا سال دیگه ازعبد شروع کنم بخونم روزای دیگه هم آخرهفته بخونم خوبه البته احتمالا سا ...

دیگه انتخاب با خودتونه ولی ارشد خوندن فقط دانشگاههای تهران یا دانشگاههای درجه یک شهرستان ها ارزش داره

دیگه انتخاب با خودتونه ولی ارشد خوندن فقط دانشگاههای تهران یا دانشگاههای درجه یک شهرستان ها ارزش دار ...

خیلی می‌خوام تهران قبول بشم این موضوع خیلی زیاد برام اهمیت داره 🙂

درگیر افسردگی هستم وواقعا درس خوندن برام با این شرایط خیلی سخته برام درس خوندن ولی می‌خوام تلاشم رو بکنم تو اوج جوونی هستم اگه الان تلاش نکنم بعدا همش حسرت میشه 

خیلی می‌خوام تهران قبول بشم این موضوع خیلی زیاد برام اهمیت داره 🙂درگیر افسردگی هستم وواقعا درس خوند ...

خدا نکنه افسردگی داشته باشین، منم اون سال با داداشم خوندیم گفتم یا میریم و تهران قبول میشیم یا دوتایی میریم سربازی، بنابراین صدمون رو گذاشتیم و خداروشکر جفتمون قبول شدیم اونم تربیت مدرس قبول شد، بنظرم یه سال به خودتون سختی بدین و یه عمر لذتش رو ببرید، بخدا که ارزشش رو داره