شیرخشک نمیخورع اصلا نمیدونم چی بش بدم خودم شیرم خیلی کم ولی مدام بهم اویزونه بچه خیلی غذا بش میدم ک سیربمونه
بیماری های مختلف جسمی و روحی دارم و بخاطر شیردهی قطعشون کردم داروهامو از طرفی اضافه وزن و پرخوری دارم پیدامیکنم ازطرفی تومراحل جدایی و دردسر و خونه پدرو هزاربدبختی واسترسم نمیخوام شیرم باعث عصبی شدنش بشه عذاب وجدان دارم
آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند ! حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
این حرف شیرم کمه خیلی رومخمه 🤣🥲 بابا وقتی بچ چسبیده و تا زمانی ک میخوره شیرت کم نیست بلکه بدنت اند ...
واقعا شیرم خیلی کمه تغذیه ی ب درد بخوری هم ندارم توشرایط بدی ام پسربزرگم و دوسال تمام شیرخودم و دادم پشت سرهمن الان سه سال متوالیه ک من درحال شیردهی ام بدنم کشش نداره
آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند ! حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔