2777
2789

شیرخشک نمیخورع اصلا   نمیدونم چی بش بدم  خودم شیرم خیلی کم  ولی مدام بهم اویزونه بچه   خیلی غذا بش میدم ک سیربمونه  

بیماری های مختلف جسمی و روحی دارم و بخاطر شیردهی قطعشون کردم داروهامو  از طرفی اضافه وزن و پرخوری دارم پیدامیکنم  ازطرفی تومراحل جدایی و دردسر و خونه پدرو هزاربدبختی واسترسم نمیخوام شیرم باعث عصبی شدنش بشه عذاب وجدان دارم  

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

این حرف شیرم کمه خیلی رومخمه 🤣🥲 بابا وقتی بچ چسبیده و تا زمانی ک میخوره شیرت کم نیست بلکه بدنت اندازه بچه شیر تولید میکنه

دیگ‌بقیه ش ب خودت بستگی داره ولی تا دوسالگی کاش بتونی بهش بدی

حداقل تا یکسال و پنج ماه بعد قطعش کنی

هنوز کوچولوعه🥹

این حرف شیرم کمه خیلی رومخمه 🤣🥲 بابا وقتی بچ چسبیده و تا زمانی ک میخوره شیرت کم نیست بلکه بدنت اند ...

واقعا شیرم خیلی کمه  تغذیه ی ب درد بخوری هم ندارم  توشرایط بدی ام   پسربزرگم و دوسال تمام شیرخودم و دادم  پشت سرهمن  الان سه سال متوالیه ک من درحال شیردهی ام  بدنم کشش نداره 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

واقعا شیرم خیلی کمه تغذیه ی ب درد بخوری هم ندارم توشرایط بدی ام پسربزرگم و دوسال تمام شیرخودم و ...

اخ عزیزم 🥲 اره خیلی سخته برو دکتر وباهاش مشورت کن که هم چ غذاهایی بدی بخوره هم برا خودت برو مشاور حتما

آن شالله گره تمام مشکلاتت حل بشه🥰