2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

موئثر بود؟پژشک براتون تجویز کرد؟خیلی لایه بردار قوی ای بود؟

بله پزشک نوشت راستش خیلی راضی نبودم چون جوش میزدم باز فقط اینکه باعث میشد زودتر جوشا خشک بشه همین 

آره خیلی قوی بود من پوست صورتم خیلی نازکه باعث میشد بسوزه سیاه میشد یه تیکه هاییش دیگه ادامه ندادم 

2805
بله پزشک نوشت راستش خیلی راضی نبودم چون جوش میزدم باز فقط اینکه باعث میشد زودتر جوشا خشک بشه همین آر ...

من پزشک برام تجویز نکرده دیدم که خیلی راضی بودن منم خریدمش برای جای لک نمیدونم حالا بزنم یا نه🤦🏻‍♀️

من پزشک برام تجویز نکرده دیدم که خیلی راضی بودن منم خریدمش برای جای لک نمیدونم حالا بزنم یا نه🤦🏻‍♀ ...

خودت میدونی حالا میخوای چند بار بزن ببین میسازه بهت یانه فقط شبا بزن بعد دو ساعتم باید بشوری

خودت میدونی حالا میخوای چند بار بزن ببین میسازه بهت یانه فقط شبا بزن بعد دو ساعتم باید بشوری

ممنون لطف کردید جواب دادید اشکالی نداره از مرطوب کننده و ابرسان و تونر استفاده کنم حین استفاده ازش ؟