2777
2789
عنوان

بیاید از کنکور با دو بچه منصرفم کنید 🫠🫠🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 1208 بازدید | 127 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اره منم پارسال خوندم ولی نشد شهر ما دبیر زن نمیگیره متاسفانه چندساله همش آقا برا غیربومی هم رقابت سخ ...

دختر دایی من دو تا بچه داره همش می‌گفت دوست دارم شاغل باشم بچه های 

یکی پیش دبستانی یکیش فکر کنم چهارم هست 

آزمون استخدامی معلمی رو قبول شد 

مهر امسال رفت سر کلاس 

همین چند ماه که رفته میگه دیگه 

کار و زندگی و بچه و همه چی تعطیل 

محل خدمتش هم خیلیی دیر هست هر روز پنج  و نیم صبح از خونه میزنه بیرون تا هفت میرسه اونجا از اون طرف هم ۱۲ و نیم تعطیل میشه تا میرسه 

یک و نیم دو میشه 

میگه دیگه انقد خسته شدم که توان از جام بلند بشم و کارای خونه انجام بدم رو ندارم 

مشکل اینجا هست که دیگه نمیشه انصراف داد جریمه اش به شدتتت زیاد 

میگه بچه ها بعضیاشون خیلی خیلی بی ادب اولیا بدتر 

هر روز اولیا میان دعوا راه میندازن دیگه اعصاب نمونده برام 

من دوست دارم یه شغلی باشه که اختیارش. دست خودم باشه 🥲

دختر دایی من دو تا بچه داره همش می‌گفت دوست دارم شاغل باشم بچه های یکی پیش دبستانی یکیش فکر کنم چهار ...

ای وای چقد سخته من همیشه آرزو داشتم دبیر زبان یا استاد دانشگاه باشم ولی شرایط این خانم دقیقا مث منه منم راه دور می تونستم قبول شم که نشدم وگرنه وضعم همینطور بود 🙂‍↕️🙂‍↕️

دقیقا کاری که اختیارس با خودت باسه مثلا هنری یا علمی رو آموزش بدی دوره های فروش بذاری و....

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻