2777
2789
عنوان

تاحالا از مادرشوهر ضربه خوردید⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1535 بازدید | 84 پست
نه بابا داستانش طولانی خواهر یه خونواده در حد انسان های اولیه هستن کمرم درد می‌کرد آخر جشن دست به کم ...

اهااا 🥲😢😢😢 الهی عزیزم  

عقل مونده ن معلومه کاملا

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
میخای چند تا نمونه از کارهاشون رو بگم شاخ در بیاری شاید منم یکم سبک بشم

اره عزیز بگو 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
زنیکه مریض .مظلوم گیرآورده من بودم خودشو هفت طایفه شو میکردم تو طویله کلیدشم فرو میکردم تو کتفشون

دیگه گذشته 

هر روز کارایی کردن که دیگه این اتفاق اندازه روز اول برام مهم نیست 

اون شب از شدت ناراحتی بچم تا دو هفته بی حرکت بود فکر کردیم دور از جون تو شکمم مرده

😢😢😢 خدا تاوانش میگیره ولت شکسته اونم حامله بودی دیگ بدتر

من امروزیه سررفتم خونه ی مادرشوهرم..بعد با عصبانیت بهم گف تومگه به شوهرت غذانمیدی که بچه م چندباره هی میگه قندم افت میکنه و...

منم گفتم پسرت تو خونه پیداش میشه که غذا بخوره..بعدش چرا درست نکنم؟پس تو خونه ماچی میخوریم...اووفف یعنی اینقدر اعصابم خوردشد خواستم بلندشم بالگد بزنم تودهنش...گفتم اینقدرمیره تو کافه قلیون وقهوه و..میکشه ومیخوره ازاونه قندش میفته ..دید اعصاب ندارم خندید هااا اره خاله م جان ازهمونه پس..اومدم به شوهرم گفتم میگه ننه م چرت میگه من کی همچین حرفی زدم 😐..یه پاش تو گوره یکی بیرون فقط دنبال بهونه س شردرست کنه

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
ممنونم واقعا به گفتنشون نیاز دارم اونقدر تو خودم ریختم همه فکر میکنند دور از جون سرطانی چیزی دارم دا ...

بگو عزیزم می‌شنوم 

2810