2777
2789
بله حتما🌱خیلی سازگار با شرایط های جدید هستید و زود کنار میایدیجاهایی قضاوت کردین ولی بهتون ثابت شده ...

میشه بگی من با چجور ادمی ازدواج میکنم و چه زمانی؟ ویژگی‌های ظاهری و اخلاقیش؟

اسمم لعیا

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره دعاهم نگرفته باشن فرنکانس ادمای منفی اطرافتون رو جذب کردینسعی کن از ادمای سمی و چشم شور فاصله بگ ...

حس می‌کنی دعا گرفته باشن برام برا چه چیزی گرفتن ؟

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
2805
اخیی یکم شرایط رو فراهم کنمثلا اگر میتونی پیج بزن یجوری نزدیک کن خودتو

خصوصیات منو میگی 

ماه تولدم

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 
اره دعاهم نگرفته باشن فرنکانس ادمای منفی اطرافتون رو جذب کردینسعی کن از ادمای سمی و چشم شور فاصله بگ ...

لطفا به منم جواب میدی؟🤭

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

حتما عزیزم❤️بله دوستتون داره و خیلی بهتون فکر میکنه،،ولی حس میکنه از طرف شما جواب رد بشنوه،،دوست دار ...

عزیزم میشه لطفا جواب منم بدین؟🥺❤️

بنظرتون بهم فکر میکنه؟ برمیگرده؟ از خصوصیاتش میگین بهم لطفا؟ 

یا مَن اَرجُوهُ لِکُلِ خَیر : ای آنکه امیدوارم به او، در هرخیری🦋🌘

بنظرم ازواجت وسطای سال دیگه جور میشهیه دلخوشیه جدیدم برای زندگیت پیدا میکنی و ارامش خاصی میگیری به و ...

کی تقریبا ازدواج می کنم؟ اوضاع شغلیم پیشرفت می کنه؟

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ                       💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
2810