2777
2789

شمام گدایی میکنین محبتو میگین به زبون بهش قربون صدقه ام برو بهم محبت کن غرور برام نمونده انقد غرورمو شکستم بهش گفتم قربون صدقه ام برو تازه عروسم مثلا تو شهر غریبم کسی رو ندارم شوهرم صبح میره مغازه ظهر میاد نه محبت میکنه نه وقت میزاره برام میره تو گوشی بازم میره مغازه میاد شب شام میخوره میره تو گوشی یا میره خونه مامانش من چیکار کنم؟

بلده محبت کردنو تو عقد جونشو میداد تو ۲ سال عقد خیلی زیاد محبت کلامی عملی توجه وقت خیلی برام میذاست بلده نمیدونم بعد ازدواج چرا اینجوری میکنه به نظرتون مشکلش چیه با کسی مشغوله داره خیانت میکنه؟

فقط بهت بگم ادما عوص نمیشن با مشاور و حرف و هرچیزی تهش ۱۰درصد بتونی عوص کنی

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

میخواستم بگم شاید مدلش اینه

که دیدم گفتی تو عقد خیلییییی خوب بوده و رمانتیک

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

مشکل همه بعد ازدواجهعع 

خیلی عجیب نیست خب معلومه ک مثه دوران عقد نمیشه اون دوران طلاییه دیگه خیلی کم تکرار میشه زیاد فکرتو درگیر نکن چون هیچی نیست 

الکی جو نده 

💝حسین پناه و امیدم 💝🍬👀🙈💪💃💫🌟☘️🍬🤲🤲💅🤦🤷🙋🙇🙎🌱🌈🍊🍬🏕️🧳🔗📒🏷️🏷️🧿🔐🧡🧐

میخواستم بگم شاید مدلش اینهکه دیدم گفتی تو عقد خیلییییی خوب بوده و رمانتیک

تو عقد هر چی بگم کم گفتم هر روز دسته گل میخرید محبت میکرد هر روز میومد پیشم قربون صدقه میرفت خیلی خوب بلده نمیدونم چشه تو این ۵ ماهه ازدواج کردیم اینجوری شده

مشکل همه بعد ازدواجهعع خیلی عجیب نیست خب معلومه ک مثه دوران عقد نمیشه اون دوران طلاییه دیگه خیلی کم ...

نه عزیزم

چرا عادی سازی میکنی؟ 

همه اینطور نیستن.آدمی که نرمال باشه چنین تغییر ۱۸۰ درجه ای نمیکنه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
2810