2777
2789
عنوان

لطفا بگید شوهرای شما چه طورن در این زمینه

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 43 پست

بله توجه همسرم کافی و زیبا هست 

اگر براتون حتی با یاداوری خودتون گل میخرن،دیگه نگید حتما چون بهش گفتم بوده 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی کم پیش میاد مناسبتها مثلا روز زن تولدم و ... گل میخره 

یهویی تا حالا نشده دو سه بار قهر کردیم گل خریده شیرینی هم خریده که دعواش کردم اینو برا خودت بیشتر خریدی🤣

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

کلا اینطورین من بهش گفتم یه مدت و ابراز ناراختی کردم بعد چند وقت بحثمون شد با گل اومد دنبالم خر ذوق شدم😂 دیگه منو دید گفت حتما بازم واست میخرم 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
2805
من بهش نمیگم چون برام مهم نیست اونم اگه خودش بخزه و از ته دلش باشه قشنگه ن اینکه من هی یادآوری کنم

دقیقا منم چند بار گفتم خرید اما بعد با خودم نشستم فکر کردم که قشنگیش به اینکه خودش بخره قلبی باشه نه صرفا چون من گفتم

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
چند وقت یه بار نگی میخره

مناسبتا ی شاخه‌گل میگیره کلا خیلیی کم پیش میاد منم گل زیاد ذوست ندارم  میندازم دور

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
2810