2777
2789
عنوان

عقد خواهرمه ولی خوشحال نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 32 پست
گفته بود عکس نامزدتو بفرست ببینم. اونم فرستاده. گفته نشد دیگه. دیگه پیام نده

خب چرا بفرسته

اخع چرا چت کنن

واای دیونه شدم جا خواهرت 

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو رو ول کرده اومده خواستگاری خواهرت؟؟؟ 😲😳

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
2805
خب چرا بفرستهاخع چرا چت کننواای دیونه شدم جا خواهرت

دختره پیام داده بود منو بعد این همه مدت ول کردی. من حالم خوب نمیشه. الان نامزدت خیلی از من بهتره که مامانت انتخاب کرده برات. اونم نوشته بود نه تو بهتر بودی ولی نشد دیگه. من دیگه دارم ازدواج میکنم پیام نده دیگه…

دختره پیام داده بود منو بعد این همه مدت ول کردی. من حالم خوب نمیشه. الان نامزدت خیلی از من بهتره که ...

اهان

خب پس بیخیال

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
عزیزم این که خودمم تاریخشو ببین. الان بحث خواهرمه. اون عنتر که رفت اصن. نامزدیشم بهم خورد

خیلی شبیه به هم هستن مگه میشه مگه داریم 🤷‍♀️

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
😐😐😐😐

جان؟ 

خیلی شبیه به هم هستن مگه میشه مگه داریم 🤷‍♀️

من خودم تو عقد جدا شدم. مادر دوست پسرم نذاشت باهم ازدواج کنیم. عکسشم خودم تو اینستا دیدم. الان چون خودم این واسم پیش اومده دارم میگم به خواهرم نکنه این کارو…اون دختره طلاق گرفته زندگیم کرده. چیش شبیهه؟

من خودم تو عقد جدا شدم. مادر دوست پسرم نذاشت باهم ازدواج کنیم. عکسشم خودم تو اینستا دیدم. الان چون خ ...

اینکه دوست دختر دامادتون دکتر بوده شما هم دکتری

اینکه شما سرتری، دوست دختر دامادتون هم سرتره 

اینکه مامانش با ازدواج اونا راضی نبوده و مادر دوست پس شما ناراضی بوده 

اینقد شبیه 🤷‍♀️

2810