2777
2789
سلام عزیزم خوبی؟من از تابستون شروع کردم ولی الان اینطور که باید اماده نیستم و از خودم راضی نیستم گاه ...

مبخوام واقعا میخوام ولی یه ترسی تو وجودم هست که داره میخوره منو 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی الان آذر هست

اذر  هم باشه ۴۰ درصد نهاییه تقریبا نصف

اگه نهایی رو خوب براش بخونی

در کنارش واسه هر درس کنکور در حد ۵۰ درصد زدن بخونی کلی جلویی تو این مدت میشه خوند

اذر هم باشه ۴۰ درصد نهاییه تقریبا نصفاگه نهایی رو خوب براش بخونیدر کنارش واسه هر درس کنکور در حد ۵۰ ...

یعنی فکر میکنی بتونم توی منطقه ۳ هم که شده پزشکی بیارم 

2805
مبخوام واقعا میخوام ولی یه ترسی تو وجودم هست که داره میخوره منو

میفهمم چی میگی ، استرست بیش از حد شده ک انگار مغزت میترسه بره سمتش و نشه ولی باید بری تو دل ترست و بخونی هر چی شد شد خدا صلاحمونو میدونه شاید چیزی ک بخوایمم ب صلاحمون نباشا

یعنی فکر میکنی بتونم توی منطقه ۳ هم که شده پزشکی بیارم

حتی اگه پزشکی نیاری پیراپزشکی ک میتونی بیاری اونام یه پا مقام دارن واسه خوندشون پیراپزشکی بیاری هم حداقل وجدانت از بابت تلاش راحته واسه دل خودت تااش کن ک شرمنده خودت نشی

یادش بخیر ، ۲۰ سال پیش که محصل بودم خونه پدری پر رفت و آمد و شلوغ بود و ما خیلی مهمون راه دور داشتیم طوری که به راحتی نمیشد تو اتاقامون درس بخوونیم 

من یه تیکه فرش کوچیک مینداختم توی حموم میرفتم اونجا که کسی نباشه بتونم درس بخوونم 

بزارید پز اون همه زحمت رو بدم در نهایت مهندس شدم و از خودم راضی ام 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
2810