2777
2789
عنوان

عکسم میذارم (از این صورت متنفرمممممممممم اه)

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 28 پست

خداوکیلی منم 

بدون اغراق بگم 

شاید ردزی دو سه بار بیشتر میشنوم که چقد خوشکلی 

درصورتی که واقعا خوشگل نیستم 

اصلا نمیدونم چرا میگن خوشگل 

و با هر بار گفتنشون واقعا تعجب میکنم 

آخه چیه من جذابه 

کسی مثل من هست؟

داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
بذار خب

نه بابا 

عمرا عکسمو بزارم 

امروز تو ماشین سوار آزانس بودم

دو طرف کناریم تو نینیسایت بودن

تازه دوست صمیمیم میگفت من از کاربرای معروف نینی سایتم تو عضو نیستی؟

خیلی همگانی شده نینی سایت

داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر
معروفه!😂

عا یکی دو تا از معروفارم گفت 

منم گفتم من کاربری که ندارم همین دو سه تا تاپیکی رو روزی یبار شاید ببینم

حس کردم مال تون سمت هایی

چه حسای عجیبی میکنی با یه عکس خط خطی که هیچیشم مشخص نبود

نه خداروشکر ایرانی اصیلم.

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم