2777
2789
عنوان

کسی مخمر اب جو خورده

42 بازدید | 5 پست

وزنم اضافه کرده؟

امان از سکوت ، و خستگی های ممتد ‌امان از حرفای ناگفته شده و بغض سنگین گیرکرده یِ گلو امان از قلب شکسته ، و قلب دردهای ِ نصف شب امان از پریشانی های همیشگی و چشمهای قرمز شده از اشک امان از کاش های بی پایان و امان از چراهای هر روز امان از حسرت دلخوشی های کوچیک امان از روح های ِ مرده و جسم های ِ خسته امان از گریه های بعد از خنده !"
خیلی ها میخورن و اضافه کردن

وزنم خیلییی کمه بنظرت بخورم اضافه میکنم؟

اطرافتون کسی خورده؟

امان از سکوت ، و خستگی های ممتد ‌امان از حرفای ناگفته شده و بغض سنگین گیرکرده یِ گلو امان از قلب شکسته ، و قلب دردهای ِ نصف شب امان از پریشانی های همیشگی و چشمهای قرمز شده از اشک امان از کاش های بی پایان و امان از چراهای هر روز امان از حسرت دلخوشی های کوچیک امان از روح های ِ مرده و جسم های ِ خسته امان از گریه های بعد از خنده !"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وزنم خیلییی کمه بنظرت بخورم اضافه میکنم؟اطرافتون کسی خورده؟

اطرافم نه ولی خوب اصولا خود گندم یا جو به صورت مالت چاق کننده است ولی اینجا زیاد درموردش صحبت کردن

ولی بهترین راه عضله سازی با پروتئین و چاق شدن با نشاسته مثل سیب زمینی هست

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

اطرافم نه ولی خوب اصولا خود گندم یا جو به صورت مالت چاق کننده است ولی اینجا زیاد درموردش صحبت کردنول ...

وای میدونی؟هرراهی رو امتحان کردم ولی چاق نشدم دیکه حالم از خودم بهم میخوره 

مخصوصا که شوهرم هم دوست داره تپل بشم

وای میدونی؟هرراهی رو امتحان کردم ولی چاق نشدم دیکه حالم از خودم بهم میخوره مخصوصا که شوهرم هم دوست د ...

میگم که

عضله بساز با ورزش قدرتی و پروتئین 

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه