2777
2789
عنوان

روزی چقدر چیپس و پفک‌میخورید😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 3926 بازدید | 269 پست
گوه میخوره پدسگ🤨

خیلی پدسگههه خیلیییی

هنش بهش میگم‌چطوری پدسگ😂😂😂

ولی خب اذیتم‌میکنه ممدقویلییییی

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه نوعش خوبه ولی من کمتر طرفه زرشک میرم چون زبونمو اذیت میکنه بی‌ادبه میدونی🥺😒🤣🤣🤣🤣ولی خب آدم ...

واای بریز رو مرغ 

من‌مشت مشت میریزمممممم 

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

2805
حالت بد نمیشه من که میلم به هله هوله رفته فقط خیلی کیک خونگی و شیرینی خونگی میخورم اونم چون خودم درس ...

بلد نیستم‌کیک درست کنم

هیچی

چیپس خودم درست میکنم گاهی اوقات بجزچیزایی که نداشته باشیم مامانم نمیزاره چیز دیگه درست کنم:/

و ان لیس للانسان الا ما سعی⚘🌱 میشه برای سلامتی مامانم یه صلوات مهمونم کنی:)
خیلی پدسگههه خیلییییهنش بهش میگم‌چطوری پدسگ😂😂😂ولی خب اذیتم‌میکنه ممدقویلییییی

نه حق داره اذیتت کنه وقتی به من میگی ممدقلی🤨🤨من زن ممدقولیممممم

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

من عاشق کرانچی

یاد اون قیلم‌افتادم‌میگف فری نمکی عالی و تکی🤣🤣🤣🤣

نه حق داره اذیتت کنه وقتی به من میگی ممدقلی🤨🤨من زن ممدقولیممممم

بیا بوخورششششش

بیا بوخورششششش

سس کششش

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

2810