2777
2789
عنوان

درمورد تاپیک دختران آسیب دیده از مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 26 پست
شما نمیدونین که این داد زدن ها از صد تا تنبیه بدنی برای یه بچه سخت ترهطعنه هایی که ما از مادرامون شن ...

من در دوران کودکی از پدرو مادرم کتک نخوردم،اما همیشه درمقابل خواسته هام نه گفتن،مخصوصا پدرم.خیلی دعوا میکرد(الان خودم این اخلاقو ارث بردم ).ومن الان نسبت به همکارهام یه آدم فاقد اعتماد به نفس و ضعیفم.همیشه دنبال تایید دیگران هستم.همه تفکرم توو روز اینه بقیه چرا همچین برخوردی باهام دارن ودر موردم چه فکری میکنن.این خیلی آزارم میده.

اما تصمیم دارم دخترم رو موفق تربیت کنم،یه دختر قوی وبا اعتماد به نفس،بیشتر بهش محبت کنم وتاییدش کنم وکمتر دعواش کنم تا دنبال محبت وتایید دیگران نباشه مثل من!!

من در دوران کودکی از پدرو مادرم کتک نخوردم،اما همیشه درمقابل خواسته هام نه گفتن،مخصوصا پدرم.خیلی دعو ...

فرقی نداره پدر یا مادر. خونه یا خونواده همیشه باید محلی پر از آرامش و بدون استرس و پر از عشق و محبت بی قید و شرط باشه. اگر پدر یا مادر نخوان این کار رو بکنن و محبتشون رو شرطی بکنن خب دیگه با غریبه چه فرقی دارن. ما انگار همیشه با پدر مادر هامون داشتیم معامله میکردیم. که من این کار رو برات میکنم در ازاش تو هم به من توجه کن یا بهم عشق بورز. خیلی خوبه که سعی بر عوض کردن روند تربیت خونوادگیتون شدی منم همین قصد رو دارم. نمیذارم دخترم جوری بزرگ شه که حسرت یه محبت ساده پدر و مادر بمونه رو دلش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فرقی نداره پدر یا مادر. خونه یا خونواده همیشه باید محلی پر از آرامش و بدون استرس و پر از عشق و محبت ...

آفرین خیلی قشنگ‌گفتی.پدرو مادرای ما محبتشون شرطی بود،اگر طبق عقاید اونها عمل میکردیم،میشدیم فرزند صالح،اگر کوچکترین خطایی میکردیم با دعوا واخم و...روبه رو میشدیم ونتیجش شده آدمهایی افسرده که همیشه منتظر تایید دیگرانیم.تایید دوست،فامیل،خانواده شوهر و...

وچقدر این جمله زیباست که هیچوقت نمیشه همه آدمها رو از خودت راضی کنی. 

2805
من اصلن کلن پدرمادرنداشتم چه برسه بامحبتشفرزند طلاق بودم ولی همین الان دخترم نازکردم قربونه صدقش رفت ...

نمیدونم ولی من همیشه خدا خدا میکردم که مامان بابام طلاق بگیرن احساس میکردم اونجوری روانم اروم تر از الان بود. نمیدونم برای هر کسی یه جور اسیبه

نمیدونم ولی من همیشه خدا خدا میکردم که مامان بابام طلاق بگیرن احساس میکردم اونجوری روانم اروم تر از ...

نه بخذااینجورنگو

خدا شاهده الان اینجورمیگی با می‌دونی مادرت پدرت کنارته

زیره دست وپانییتی

خدا ایشالله برات هزارسالشون کنه هرچی هستن خداشاهده پدرمادرنداشتم نعمته نعمت

قدر بدون

حتابدش

نه بخذااینجورنگوخدا شاهده الان اینجورمیگی با می‌دونی مادرت پدرت کنارتهزیره دست وپانییتیخدا ایشالله ب ...

اون که قطعا. ولی بت ساختنم از پدر مادر اشتباهه چون همشون مقدس نیستن. ولی خب برای من همیشه قابل احترامن بازم هرکاری که کنن. من تلاش میکنم خودمو ازشون جدا کنم که اسیبی به هیچ طرفی نرسه

اون که قطعا. ولی بت ساختنم از پدر مادر اشتباهه چون همشون مقدس نیستن. ولی خب برای من همیشه قابل احترا ...

افرین

کاشکی منم زیره سایه پدر مادرم بزرگ میشدم 

بااینکه خودم مادرم ولی حسرت مادرم