2777
2789
عنوان

مادرشوهر صابقم گفته پسرم تو گوشی عروسم چیزایی دیده😰😓

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 33 پست

من دقیقا همچین اتفاقی برام افتاد

با این تفاوت ک خودش گوشیو شکوند ولی واقعا چیزی نبود فقط داشتم با دوستم غیبت میکردیم

همون شد بهانه دعوا و دعوا و دعوا 

تا الان ک داریم جدا میشیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوووه مادرشوهر سابقم زر زیاد میزنه . اگه بدونی پشت سر من چیاااا نگفت . ولی مردم خودشون گرگن آدم شناس ...

اره واقعا همه میدونن مقصر کیه اصل داستان از کجا آب میخوره

2805
اره میگم خدا رو شکر هیچ اتویی دستشون نیس فقط همون مورد اما بازم استرس گرفتم برام دعا کنید

توکل ب خدا 

بهش  فکر نکن 

برات مهم نباشه 

‌‌‌‌

همیشه گمان میکردم عشق دروغ است ، تا آنکه « تو » آمدی...
من دقیقا همچین اتفاقی برام افتادبا این تفاوت ک خودش گوشیو شکوند ولی واقعا چیزی نبود فقط داشتم با دوس ...

خدا نسلشونو از زمین گم کنه

این احمقم چون من بهش حسی ندارم فک می‌کرد من معشوقه ی یکی دیگه شدم

منم داشتم جدا میشدم 

همسر ثابقم رفته بود گفته بود من عاشق کسی دیگ شدم 

و من خبر نداشتم که گفته 

بعد مشهد بودم تو حیاط حرم 

بعد صاحبکارش دیدم پیرمردی بود خیلی بهمون محبت داشت یعنی آپارتمان داشت و کارهای تعمیرات به همسر ثابقم میداد و تو محل زندگیشون در رفت و آمد بود  

باهاش سلام علیک کرد 

ماه رمضان بود 

جلوی همه بلند گفت خجالت بکش که رفتی با کس دیگه 

فکر کردی می‌گیرتت اون نفر

که داری جدا میشی 

منم گفتم دلیل جداییم این نبوده و گفتم خود خدا و خود امام رضا می‌دونه چیه و نگفتم معتاده  

چون نمی‌خواستم خدای نکرده باعث بیکاریش بشم چون گاهی می‌رفت تعمیرات انجام میداد براشون 

اما اشکال نداره هر چی گفته 

دلم شکست 

بخدا نفرین نکردم 

چیزی نگذشت خبر رسید تصادف کرده و ده سانت پاش کوتاه شده و 1.5 سال هم تو گچ بود 

حالا چی گفته بودی؟چی دیده؟چه شوهر بیخودی داشتی که سر خانواده ی بیخودشدعوا و کتک کاری و طلاق میگیره ا ...

هيچی والا فقط داشتم همینجوری چت میکردم

اره اون یه بچه ننه ی عنتره خدا ازش نگذره

این خوبه من دوست مرموزم عاشق برادر شوهرم شده  یجورایی خودشو چسبونده و فکر کنم همین روزا نامزد کنن هرچی قبلا من براش تعریف کرده بودم  رفت گذاشت کف دستشون صدتا دروغم گذاشت رو حرفاش الانم باهاش قطع رابطه ام منم واسطه شده بودم ک بهم برسونمشون ب لطف من الان باهم در ارتباطن 

دختره واسه اینکه خود شیرینی کنه منو بد کرده ک خودش عزیز بشه 

به هیشکی اعتماد نکنین حتی ب اونی ک فکرشو نمیکنین 

معلومه پسری

نه بندع خدا خانم 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
منم داشتم جدا میشدم همسر ثابقم رفته بود گفته بود من عاشق کسی دیگ شدم و من خبر نداشتم که گفته بعد مشه ...

الهی بمیرم عزیز دلم خدا بهت صبر بده چه دل مهربونی داری بیخیال میبینی چطوری انتقام گرفته شد🥲😓

الهی بمیرم عزیز دلم خدا بهت صبر بده چه دل مهربونی داری بیخیال میبینی چطوری انتقام گرفته شد🥲😓

عزیزی جانم ممنونم 

اما ناراحت شدم براش که اینجور شد 

سالها گذشته و از خداوند همیشه براش طلب خیر میکنم 

2810