خندان_چهر مدیر استارتر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 10869 عنوان برا پس انداز سکه بهتره یا طلا راسته موقع فروش سکه حباب اش ازش کم میکنن 61 بازدید | 12 پست سلام دوستان برای سرمایه گذاری سکه بهتره یا طلا راسته که موقع فروش سکه حبابش ازش کم میکنن؟یکی تو نی نی سایت نوشته بود اگر اینجوری باشه نیم سکه که امروز ۲۷میلیون هست ۸تومن حباب هست یعنی موقع فروش ازش کم میکنن؟لطفاً اگر کسی جدیدا فروخته بگه دیروز | 21:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شرااااااااااره عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 1044 آره درستهطلای آبشده یا دست دوم بخر وقتی که خداوند در دلهای شکسته جای دارد چرا به دستان کسی که بارها دلم را شکست💔 بوسه نزنم...❤️
afshin_karaj عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 112 نه بابا حباب یعنی چی اینا همه چرته،سکه بهتره،طلا کلی اجرت و مالیات و اینا ازش کم میشه
خندان_چهر مدیر استارتر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 10869 آره درستهطلای آبشده یا دست دوم بخر یعنی واقعا موقع فروش ۸میلیون از نیم سکه کم میشه؟شما فروختید و از حرفاتون مطمئن هستید؟
خندان_چهر مدیر استارتر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 10869 نه بابا حباب یعنی چی اینا همه چرته،سکه بهتره،طلا کلی اجرت و مالیات و اینا ازش کم میشه حباب یعنی نیم سکه ۴گرم هست که وزن خالص طلاش میشه ۱۸میلیون ۹میلیون مابقی حباب هست
اسمان،ابری عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 3059 یعنی واقعا موقع فروش ۸میلیون از نیم سکه کم میشه؟شما فروختید و از حرفاتون مطمئن هستید؟ نه اینجورا نیست خیلی کمتره چه خبره ۸ میلیون
afshin_karaj عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 112 حباب یعنی نیم سکه ۴گرم هست که وزن خالص طلاش میشه ۱۸میلیون ۹میلیون مابقی حباب هست نه اینجوریام نیست با خیال راحت برو سکه بخر
رز_بنفش_خدازده عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 8415 نه کی گفتهمن سکه با همون قیمت خودش میفروشم چیزی کم نمیشه سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
شرااااااااااره عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 1044 یعنی واقعا موقع فروش ۸میلیون از نیم سکه کم میشه؟شما فروختید و از حرفاتون مطمئن هستید؟ آره من هم سکه خریدم بارها هم فروختمزمان فروش کاری به حباب ندارن به قیمت تابلو میفروشناما زمان خرید اگه حباب بالا باشه اصن خرید نمیکنناگرم خریدار باشن چند ملیون زیر قیمت تابلومیگن حبابش زیادهآبشده از طلافروشی معتبر بخر از همه بهتره وقتی که خداوند در دلهای شکسته جای دارد چرا به دستان کسی که بارها دلم را شکست💔 بوسه نزنم...❤️
خندان_چهر مدیر استارتر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 10869 نه کی گفتهمن سکه با همون قیمت خودش میفروشم چیزی کم نمیشه جدا؟چقدر از قیمت تابلو پایینتر؟
خندان_چهر مدیر استارتر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 10869 آره من هم سکه خریدم بارها هم فروختمزمان فروش کاری به حباب ندارن به قیمت تابلو میفروشناما زمان خرید ا ... آب شده باید بالای پنجاه تومان باشه و ممکنه ناخالصی داشته باشه پس حبابش کم نمیشه اونا ممکنه نخرن خیلی جاها به قیمت تابلو میخرن با حدودا ۵۰۰ت ارزونتر
رز_بنفش_خدازده عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 8415 جدا؟چقدر از قیمت تابلو پایینتر؟ گفتمچیزی کم نمیکنن سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
روزالینا عضویت: 1399/03/11 تعداد پست: 4316 نه به روزخرید و فروش میشه حباب چیه بعدش طلای هرگرم افزایش قیمت داره سودش بیشتره