2777
2789
عنوان

نسبت به دوسال پیش چقدر پیشرفت کردید چ دستاورد هایی داشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 44 پست

من که همیشه یاد شعر هایده میفتم که می‌گفت سال سال این چند سال امسال پارسال پیارسال هر سال میگیم دریغ از پارسال

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوسال پیش ۱۶سالم بود خیلی بچه بودم😂

گواهینامه گرفتم

دانشگاه قبول شدم

سرکار رفتم(مستقل شدم

یه گناهو ترک کردم سختت

از لحاظ اعتقادی خیلییی قوی شدم

خیلییی اجتماعی شدم

وقتی قرار باشه بشه،میشه به بهترین شکل ممکن هم میشه از قشنگترین راهها،توسط بهترین افراد اونم تو لحضه ای باور نکردنی،تو جایی که شگفت انگیزه.وقتی خدا بخواد میشه...و این روز ها زمان شدنه،قراره برام بشه از خدا خواستم که بشه، ایمان دارم که میشه لطفش همیشه همراهمه🤍تا تاریخ 1403/07/30 اون چیزی که میخوام میشه و زندگی من یه تحول خیلی مثبتی داره🥺روزی که این تاریخ به دلم افتاد 1403/05/22ساعت20:24روز دوشنبه بود ولی متنشو یه مقداری تغییر دادم😅حالا که امضامو خوندی یه صلوات میفرستی برام مهربون؟!🤍الان بعد مدتها ۱۴۰۳/۰۸/۲۴ساعت ۱۸:۴۲دیقس با کلی حس خوب😍 به امید اون روز خیلی قشنگی که خیلیییییی نزدیکه😍❤......

اهان

قدرت شستن و پهن کردن مخالفانم رو پیدا کردم و تقریبا همه رو از دورم تاروندم

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                      نظر چرت بقیه دایورت به چپترین قسمت بدن😌😌                                                                               

2805

زبان شروع کردم.مطالعه ام رو افزایش دادم. دارم برای آزمون رانندگی هم ثبت نام میکنم.از خیلی از آدما فاصله گرفتم وبجاش وقتمو صرف آشپزی کردن گذاشتم .یه نوع بافتنی هم یاد گرفتم.

پیانو هم کم و بیش یاد کرفتم

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

دانشگاه یه رشته عالی قبول شدم خدا رو هزار مرتبه شکر 

کلی آدم حسود و سمی رو از زندگیم حذف کردم 

رژیم گرفتم  و ورزش کردم و هیکلم رو درست کردم

پس انداز کردن رو یاد گرفتم 

مدرک یه رشته هنری رو گرفتم 

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
خداحفظتون کنه، عالیه

عزیزمی❤️

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
میشه لطفا بگی برای اجتماعی شدن چه کار هایی انجام دادی؟

یادم نمیاد والا یهو اجتماعی شدم😂

ولی اعتماد به نفس خیلییی بالا دلیلشه!

سعی کن اعتماد به نفست بالا باشه

وقتی قرار باشه بشه،میشه به بهترین شکل ممکن هم میشه از قشنگترین راهها،توسط بهترین افراد اونم تو لحضه ای باور نکردنی،تو جایی که شگفت انگیزه.وقتی خدا بخواد میشه...و این روز ها زمان شدنه،قراره برام بشه از خدا خواستم که بشه، ایمان دارم که میشه لطفش همیشه همراهمه🤍تا تاریخ 1403/07/30 اون چیزی که میخوام میشه و زندگی من یه تحول خیلی مثبتی داره🥺روزی که این تاریخ به دلم افتاد 1403/05/22ساعت20:24روز دوشنبه بود ولی متنشو یه مقداری تغییر دادم😅حالا که امضامو خوندی یه صلوات میفرستی برام مهربون؟!🤍الان بعد مدتها ۱۴۰۳/۰۸/۲۴ساعت ۱۸:۴۲دیقس با کلی حس خوب😍 به امید اون روز خیلی قشنگی که خیلیییییی نزدیکه😍❤......

یادم نمیاد والا یهو اجتماعی شدم😂ولی اعتماد به نفس خیلییی بالا دلیلشه!سعی کن اعتماد به نفست بالا باش ...

به نظرت اجتماعی شدن به دانشگاه و سرکار رفتن مربوط میشه؟ یعنی میشه گفت یکی از علتاش همیناس یا قبل از اینا هم اجتماعی بودین؟

محل کارم تغییر دادم

یه پست دیگه و یه وظیفه دیگه به وظایف شغلیم اضافه شده پس مجبور شدم کار جدید را در کمترین زمان یاد بگیرم

مادرشدن را تجربه کردم

طلا و گول نقدم بیشتر شده

ولی درعوض

موهام سفیدتر شده، 

اعصابم ضعیفتر،

استرسم بیشتر شده

ارتباطم با اقوام و نزدیکان کمتر شده

تفریحات کمتر شده

آرامشم کمتر شده

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
به نظرت اجتماعی شدن به دانشگاه و سرکار رفتن مربوط میشه؟ یعنی میشه گفت یکی از علتاش همیناس یا قبل از ...

نه عزیزم قبل از دانشگاه و سرکار اجتماعی بودم

ولی وقتی رفتم سرکار خیلییی بیشتر شد چون با هرکسیی سرو کار داری

دانشگاه زیاد باهاش حال نمیکنم 

2810