2777
2789

بچه من ۵ساله ازدواج کردم خونوادم همیشه کمک مون بودن چه مالی چه حمایت هرچی یک سال خونه مادرشوهر زندگی کردم اعصاب و روانم داغون شد آخر سر بخاطر یه هیئت رفتن شبونه با کلی نفرین و دعوا بیرونمون کردن بعد اون وضعیت مالی شوهرم خیلی خوب شد با اینکه هنوز رفتارش خوب بود ولی خیلی مغرور شده بود سر یه موضوع مالی با خواهرم دعوا کردم یه مدت نذاشت برم خونه مامانم باز من سر ی مراسم بهش اصرار کردم گفتم برو با مامانت آشتی کن (اینم بگم تو اون مدت برادرشوهرم کلی پشتم حرف زده بود جلو غریبه و آشنا)بعد آشتی با مادرش با خونواده منم رفت و آمد و از سر گرفت.تا هفته آخر امسال باز سر یه بحث مالی یه دعوایی را انداخت که من با زبون روزه تا یه هفته کارم گریه بود سه ماه با خونوادم نذاشت حتی حرف بزنم پنهونی زنگ میزدم گاهی بهشون دوباره بعد سه ماه خودش نرم شد ولی کاری کرد که من از اونوقت همش استرس دارم کل موهام مریزه انقد گفت خونوادت پولو به تو ترجیح دادن که من اصلا دیگه نمیتونم با خونوادم گرم بگیرم مث قبل.حالا الان شوهرم ازش کلاهبرداری شده و همه چیو از دست دادیم خودم سر کار دارم میرم اونم رفته اسنپ احتمالا خونه مونم باید بدیم بره گوشی و طلا و همه چیو فروخته.الان من واقعا حالم بده دلم نمیخاد با خونوادش رفت آمد کنم دلم میخواد قطع رابطه کنم بهش گفتم یا من یا اونا امروز فهمیدم بهش زنگ زدن دعوت کردن رد کرده ولی من ناراحتم .بهم گفت داری تلافی میکنی؟منم گفتم نه واقعا بدی خونوادت یادم میفته تو این شرایط نمیتونم تحمل کنم دیگه.شما بگین کارم اشتباهه ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ول کنین بابا اینجوری کم مشکل دارین دیگه خانواده ها رو ور کنین ،نه خیلی بچسبین بهشون که تو همه چی تاثیر بزارن نه کامل قطع رابطه کنید ،زندگي ارزشش بیشتر از اینا ست که عمرتون تلف بشه سر این چیزا سه ماه اینور قهر باشید شش ماه اونور نرین 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

آره تلافیه ولی خب نمیشه قضاوتت کرد  قطعا خیلی اذیت شدی شما ...اگه از نطر روحی برات مقدوره ببخش و رها کن تا هم خودت آروم شی و هم انشالله خدا درای خیر و برکت رو به روتون باز کنه و دوباره سرپا بشین😍

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
به آرامش خودت فکر کن ولی اگه خانواده همسرت میتونن حمایت کنند بهتره نرم تربشی

حمایت؟داداشش بهش پول نزول دادن خونه خرابم کردن اصل پولشونو گرفتن سودم یه مقدار گرفتن باز چششون سیر نیس بیشرفا

آره تلافیه ولی خب نمیشه قضاوتت کرد قطعا خیلی اذیت شدی شما ...اگه از نطر روحی برات مقدوره ببخش و رها ...

میخام ولی نمیتونم اینجوری رابطه خودمو همسرم سرد میشه خدا لعنتش کنه مادرش خیلی دلمو شکسته خیلی 

میخام ولی نمیتونم اینجوری رابطه خودمو همسرم سرد میشه خدا لعنتش کنه مادرش خیلی دلمو شکسته خیلی

حق داری می فهمم چی میگی

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤