2777
2789
عنوان

مادری ک هرسری میره خونه پدرش کلی چیزمیز میبره بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 49 پست
اگر از پول خود مادرتونه که حق دارناما اگر از پول خودشون نیست و پدرتون راضی نیستند اصلا حرامه.. مگر ...

خب وقتی ما خیری ازشون ندیدیم چی ؟وضعیت ما از اونا ضعیفتره والا اونا اندازه خودشون دارن

تازگی مامانم سرکار میره ولی قبل سرکار رفتنشم همین بود کلی پول یادمه پس انداز میکرد مثلا یچی میخرید ه ...

واسه بابا ومامانش اشکال نداره ولی بردار وخواهر هیچ وظیفه ای نداره ببره

زندگی زیباست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
شما چندسالتونه؟واقعا من ک راضی نیستم دیگم نمیگم بهش ک نبره بمن چ ببره از گوشت سگ حرومترشون

۲۰ 

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 

عزیزم تاپیک بزن بابام برای مامانش و باباش می بره این جماعت که همه بهت میگن به تو چه ،بزار ببره،چکارش داری،همه یکصدا میگن بیخود کرده می بره، دیگه نزار ببره، تهدیدش کن از خونه بیرونش میکنی و ...

بتوووچه پول خودشه دوس داره ب تو ربطی نداره

عزیزم اولا محترمانه تر صحبت کنید،دوما وقتی ما هیچ خیری ازشون ندیدیم چرا باید از دهن ما بزنه؟روزایی بوده لنگ هزارتومن بودیم اونا ککشونم نگزیده،چنددساال پیش شاید ۱۰سال پیش ک ۳۰میلیون خیلی بودمامانم داده بود برادرش دیگم نگرفت ازشون اونا الانم همینن ولی مامانم همچنان براشون انقددر میبره ک ..

عزیزم ،مردم گاهی حتما دیدی به غریبه ها کمک می کنند،مادرت تا جوونی خونه پدر و مادرش بوده و بعدش شما دنیا اومدید،اینکار مادرت انسانیه ،اگر شما از نظر مواد غذایی کمبود داشته باشی حق داری

ولی بعید میدونم مادری باشه با اینکه بچه اش احتیاج داره ،برداره برای والدینش،گذشت داشته باش،احساسشو وقتی درک میکنی که خودت بچه دار بشی

عزیزم اولا محترمانه تر صحبت کنید،دوما وقتی ما هیچ خیری ازشون ندیدیم چرا باید از دهن ما بزنه؟روزایی ب ...

خب در این صورت حق داری 

کلا کسی ک‌ب بچش اهمیت تداده باشه بچش هم نباید اهمیت بهش بده

ولی خب نظری ندارم نمیدونم چ میشه کرد☹️

بابات ناراحت بشه قابل درکه .ولی واقعا به عنوان فرزند شما حق دخالت نداری.یعنی مادر شما به عنوان یه زن بالغ اندازه یه شیشه ارده و چند تا خوراکی ارزش نداره؟مادر من هم همیشه میبرد برای مادربزرگم هیچی هم از ما کم نشد برکتش چند برابر می آمد تو زندگیمون 

عزیزم ،مردم گاهی حتما دیدی به غریبه ها کمک می کنند،مادرت تا جوونی خونه پدر و مادرش بوده و بعدش شما د ...

باشه قربونت برم ممنونم❤چی بگم گاهی بخدا ب مادرمم حق میدم میگم پدرمادرشن خودمم میبینمشون دلم میسوزه ولی یاد یچیزایی میفتم دل چرکینم ازشون

باشه قربونت برم ممنونم❤چی بگم گاهی بخدا ب مادرمم حق میدم میگم پدرمادرشن خودمم میبینمشون دلم میسوزه و ...

یدر سلامتیه خودت و خانواده رو بدون،این کارها ضرری به کسی نمی رسونه،بر عکس  برکت میاره

مادر ولخرج ندیدی ،قدر مادرتونو بدونید

2810