2777
2789
عنوان

مادری ک هرسری میره خونه پدرش کلی چیزمیز میبره بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 49 پست
اگر از پول خود مادرتونه که حق دارناما اگر از پول خودشون نیست و پدرتون راضی نیستند اصلا حرامه.. مگر ...

تازگی مامانم سرکار میره ولی قبل سرکار رفتنشم همین بود کلی پول یادمه پس انداز میکرد مثلا یچی میخرید هزار تومن ب بابام میگف ۵تومن خریدم میداد ب خواهر برادراش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

عه مامان منم همین طور بود می‌برد و چیزی نمیشد گفت بهش ولی خب به نظرم من باید اجازه بگیره از همسرش 

ولی یه خانمی میگفت زن از مال و پولی که شوهر در میاره سهمی داره و نیازی به اجازه گرفتند و توضیح درباره اینکه چه طور خرج میکنه نداره

اگر از پول خود مادرتونه که حق دارناما اگر از پول خودشون نیست و پدرتون راضی نیستند اصلا حرامه.. مگر ...

زنی که تو یه خونه زحمت میکشه بنظرتون حقش نیست به پدر مادرش کمک کنه؟

خب زن هم تو اون زندگی کم زحمت نمیکشه

چراااا دوست نداری چطور دلت میاددددد با مامانت اینجوری رفتار کنی

عزیزم وقتی زیاد ازشون محبتی ندیدیم،خودمون نیاز داریم ولی اونا اقلا خونه حقوق دارن چ دلیلی داره انقدر ببره؟ی زمانی پس انداز دورازچشم بابام داشت میریخت توجیب یزادر خواهرش

شاید وضعیت مالی پایین تری از شما دارند و مادرت وظیفه خودش میدونه کمک کنه. این کار اشکالی نداره چون پدر و مادرش هستند و براش زحمت کشیدند و به گردنش حق دارند. البته رضایت پدرت خیلی مهم تره. وقتی بچه‌ها خودشون پدر و مادر بشن می فهمند که والدین شاید از اولاد توقعی نداشته باشند ولی اولاد وظیفه کمک و توجه داره.

بنظرم ب مامان بابات مربوط میشه ن شمابعدم رفت و آمد شما ب رابطه ی مادرت و خانواده اش هیچ ربطی نداره

عزیزم وقتی انقدر از دهن ما میزنه چرا مربوط نمیشه؟بابامم میدونم راضی نیست

عزیزم وقتی زیاد ازشون محبتی ندیدیم،خودمون نیاز داریم ولی اونا اقلا خونه حقوق دارن چ دلیلی داره انقدر ...

برادر خواهرو کار ندارم ..ولی فک کن توووو ازدواج کنی برا پدرمادرت یچی ببری بچت مانع شه حستو بهم بگو منننن ک خیلی حالم بد میشه چون اونا جگرگوشه منن

2810