2777
2789
عنوان

چطور غذای حرم امام رضا بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 28 پست
نرم افزار نسیم رصوان ثبتنام کنید هر روز قرعه کشی داره ماتا الان دوبار اسممون دراومدهالبته اگه نظر هم ...

نذر

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😌😌                                                                               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
بله ببخشید از صفحه کلیدم جایگذاری خودکارش فعاله اینجوری میشه 🤦‍♀️

خواهش عزیزم😘

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😌😌                                                                               

شنیدم میگن خیلی خوشمزه اس خیلی دلم میخواد یبار قسمت بشه امتحان کنم

عزیزم 😢یبارخیلی دلم میخواست غذاشوبخورم همینطوری ازدلم گذشت که کاش به ماهم میدادن همون لحظه یه زن وشوهر دوتافیش داشتن یکیشو دادن به ما انقد گریه کردم که آقا ما رو دید. الانم اشکم سرازیر شد. 

یه هفته اونجا بودیم نشد که نشد .خوده خادم گفت برای ما هم نمیشه.فقط واسه اوناییکه نذری دارن میشه.

قسمته دیگه انشالله دفعه بعد اسم شما درمیاد 

اگه جوابتو نمیدم فکر نکن ازت میترسم بدون آدم حسابت نکردم😊🤌