2777
2789
عنوان

پسر بالای چهل سال دارید مجرد باشه اطرافتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1394 بازدید | 119 پست
عزمزمه کلا همه رفتن طرفدارش پشیمونت کردن اگه تاپیک زدن

وای آره بخدا😑حالا یه تاپیک زده بودم با مرد بیکار تو رابطه میمونید یا نه همه گفته بودن کات کن جوهر مرد به کار کردنشه وفلان بعد یه تاپیک دیگه میزنی میان برعکسشو میگن خیلی عجیبه این سایت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
الان چه ربطی داشت این که یه آدم بی عار و بی کار و تنبل باشه برای اطرافیانش مشکل بوجود بیاره ینی خوبه ...

میگم ظاهربین هستید بهتون برمیخوره ، کسی که متصل هس به شغل از جامعه ، وظیفه والد وظیفه بچه وظیفه خواهر بردار یه نوع بردگی هست که در نهایت تو زندگی وقت مرگ هیچ فایده ای نداره ، ادم تنهاس تنها به دنیا میای تنها هم میری فک میکنی ازدواج کنی از لحاظ ظاهری با کسی باشی خانواده داشته باشی تنها نیستی ؟ اصلا تاحالا مریض شدی با مرگ دست و پنجه نرم کنی ؟ ازدواج از نظر شما یه وظیفه اجتماعی اون هس باید بکنه تا تنبل نباشه ولی یه آدم نیاز به عشق داره وقتی ازدواج میکنه نیاز به شغل داره تا تامین کنه اصلا عمیق تر از این حرفاس قضایا بنظرم عمده مسکل عمو شما افسردگی هست ، که نتیجه نشست و برخواست با آدمای ظاهربین دنیا طلب ، بی احساس ، طمع کار و پول پرست ، مغرور هس همون مریض اش کرده ، یک فرد رو محیط مسموم میکنه نه خودش اگه میخوای بدونی یه فرد چجور نریض شده باید ببینه چی خورده چه هوایی بوده تو چه وضعی بوده با چه آدمایی بوده نه که خودش چطوریه ، امیدوارم دهنتونو قبل از باز کردن کمی فسفر بسوزونید تا مردمو آزار ندید چه عمواتون چه مردم اینجا که هنوز با شاغل شدن و ازدواج و کلی مسائل درجا میزنن

وای آره بخدا😑حالا یه تاپیک زده بودم با مرد بیکار تو رابطه میمونید یا نه همه گفته بودن کات کن جوهر م ...

خوب عموت که ازدواج نکرده که بخایم بهش حق ندیم 

به هر حال به رسم فامیلی و نسب باید حرمتش رو داشته باشید 

من آدم میشناسم سر این سرکوفت خوردنا خودکشی کرد 

این خوبه؟؟؟؟

میگم ظاهربین هستید بهتون برمیخوره ، کسی که متصل هس به شغل از جامعه ، وظیفه والد وظیفه بچه وظیفه خواه ...

دقیقا 

من آدم میشناسم ی مدت افسردگی گرفت نتونست کار کنه بجای حمایت شدن ترد شد و مسخرش کردن و اونم خودشو کشت 

خوب عموت که ازدواج نکرده که بخایم بهش حق ندیم به هر حال به رسم فامیلی و نسب باید حرمتش رو داشته باشی ...

والا کاری کسی باهاش نداره داره زندگیشو میکنه اما شدیدا بی خیاله حداقل به فکر خودش باشه الان سنش رفته بالا داره مریض میشه نباید کسیو داشته باشه ازش مراقبت کنه؟تا کی میخواد تنها بمونه

میگم ظاهربین هستید بهتون برمیخوره ، کسی که متصل هس به شغل از جامعه ، وظیفه والد وظیفه بچه وظیفه خواه ...

این چیزایی که میگید درسته اما نه برای کسی که تنبله وخودش نمیخواد و نخواسته خودشو نجات بده کسی هم باهاش کاری نداره داره زندگیشو میکنه متاسفانه شما داری قضاوت میکنی....

والا کاری کسی باهاش نداره داره زندگیشو میکنه اما شدیدا بی خیاله حداقل به فکر خودش باشه الان سنش رفته ...

ی

یکی که ازش حرف شنوی داره رو واسطه کنید اول ی جا دستش بند شه بعد هم با حمایت فامیل ازدواج کنه البته اگه این مورد رو خودش میخاد 

احتمالا افسردگی داره و تو خودش میریزه 

ییکی که ازش حرف شنوی داره رو واسطه کنید اول ی جا دستش بند شه بعد هم با حمایت فامیل ازدواج کنه البته ...

صد بار این کارو کردیم عموم براش تو بانک کار پیدا کرد نموند دیگه شعل از این بهتر؟

2810