2777
2789

من قبلا خیلی لباس میخریدم.  هر ماه یه دست لباس بیرون و یه دست لباس تو خونه میخریدم.  هر بار که میرفتم بیرون کلی ارایش میکردم،  یه روز نبود که بدون ارایش برم بیرون. همیشه یه عالمه بلا سر موهام میاوردم رنگای مختلف،  فر و صاف و.... 

هر ماه ناخن میکاشتم و... 

ولی از وقتی که ازدواج کردم و خودم سر کار میرم دلم نمیاد پولامو خرج لباس و ارایشگاه کنم و از اون طرف هم چون هر روز ارایش کردن کلی وقت ازم میگیره،  دیگه ارایش نمیکنم. البته شوهرمم چهره ی نچرالمو بیشتر دوست داره. 

اولش به خاطر اوضاع مالی ولخرجیمو کم کردم و به خاطر عدم اتلاف وقت ارایش کردنو کنار گذاشتم. 

اما الان واقعا دیگه هیچ ذوقی واسه لباس خریدن یا ارایش کردن ندارم،  دیگه هیچ حسی به این کارا ندارم. قبلا خرید کردن باعث خوشحالیم میشد ولی الان میگم چه فرقی میکنه شیش تا مانتو داشته باشم بپوشم یا سی تا،  بالاخره که چی، البته با همون شیش تا مانتو شادم و دیگه مثل قبلا وسوسه نمیشم چیزای جدید بخرم چون هیچ میلی ندارم. 

قبلا برا لذت و تنوع خرید میکردم ولی الان برا برطرف کردن نیاز. 

ولی الان از چیزای دیگه ای لذت میبرم مثل ورزش،  مثل مسافرت و وقت گذاشتن باهمسرم. 

من هنوزم آدم شادیم،  ولی دیگه مثل همسن و سالهام،  مثل یه دختر جوون و قرتی نیستم. 

نمیدونم این خوبه یا بد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

چرا اینجور میگی که پیر شدی 

خودت جواب خودت رو دادی گل تو الان روحیت تغییر کرده 

خب هرادمی توی یه بخشی از زندگیش ممکنه روحیه و سلیقه و حتی طرز فکرش تغییر کنه . تو الان با چیزای دیگه خوشحالی پس نه افسردگی هست نه روحیه پیر 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

من حس میکنم چون به این نتیجه رسیدی این کارا بیهودست

کسی که باید بپسنده پسندیده دیگه بیشتر از این معنی نمیده برات

یا وقتی تورو بدون میکاپ دوست داره میگی خب ارایش کنم که چی بشه

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧
چرا اینجور میگی که پیر شدی خودت جواب خودت رو دادی گل تو الان روحیت تغییر کرده خب هرادمی توی یه بخشی ...

مرسی قشنگم که بهم انگیزه میدی 😍

خودم از سبک زندگیه الانم بیشتر راضیم ولی خب دوستام و همسن و سالام هنوز مثل قدیمای منن،  تعجب میکنن. 

و بهم میگن که تو مثل قدیم دیگه به خودت اهمیت نمیدی . ولی خب جور دیگه اهمیت میدم مثل ورزش یا غذای سالم . 

من حس میکنم چون به این نتیجه رسیدی این کارا بیهودستکسی که باید بپسنده پسندیده دیگه بیشتر از این معنی ...

اره دقیقااا. 

حس میکنم ارایش کردنم بیهوده ست. 

البته ضد افتاب میزنم که پیر نشم 

مرسی قشنگم که بهم انگیزه میدی 😍خودم از سبک زندگیه الانم بیشتر راضیم ولی خب دوستام و همسن و سالام هن ...

روحیه  هرکسی تو دهه های مختلف زندگی فرق داره 

بستگی به خیلی چیزا داره 

اصلا خودت رو اذیت نکن و فکر نکن که مسیرت غلطه اتفاقا به جای خوب زندگی رسیدی .

با هرچی خوشحالی زندگی کن 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اره دقیقااا. حس میکنم ارایش کردنم بیهوده ست. البته ضد افتاب میزنم که پیر نشم

ببین قشنگ درکت میکنم چی میگیا

من چندسال پیش که اعتماد به نفسم زیاد بود حتی تو مدرسه هم ریمل میزدم،چون خیلی بهم حس خوبی میداد

ولی الان اینجوری نیستم،به خودم میگم مگه میخوای کسیو جذب کنی؟(با کسی تو رابطه ام)

به چه دردت میخوره ادما ازت خوششون بیاد؟

یدونه دوست داشتم حتی خیابون که میرفت در حد عروسی میکاپ میکرد،خب اینا انگیزه دارن که ادما جذبشون بشن

ما وقتی یکی تو زندگیمون هست همچین طرز فکری نداریم انگار

از یه طرفم بخاطر روحیه هم هست

اینم بگم هرچی تو اطرافم دیدم بعد ازدواج بیشتر از قبل به خودشون میرسیدن

شایدم دیگه مثل قبل خودمونو دوست نداریم😕

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧