جوجه_اردک_زشت2 مدیر عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 2714 عنوان چیت کنم😑اگه بگید اره میشینم چیت میکنم | مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 27 پست بجای صبحانه فقط یه موز خوردمناهارمم ساعت۴عصر یکم ماکارانی خوردم😑صبحم تو باشگاه درست حسابی ورزش نکردم چون برق نبوددلم میخواد الان بشینم ماکارانی بخورم🥹از فردا طبق رژیم پیش برمبنظرتون دلایلم قانع کنندس؟🥲 دیروز | 20:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوجه_سبز_سایت عضویت: 1403/06/18 تعداد پست: 1351 😩😂اخه کیکم درست کردم سهمم مونده تو یخچال دلم میخواد بشینم با چای بخورم😩😂😂 یوخ دای سنین کی اولمادی🤦♀️😂😂 وزن اولیه ۹۳😐 هدف اول ۹۰✅🍃 هدف دوم۸۵🍃هدف سوم۸۰🍃هدف چهارم ۷۵🍃هدف پنجم۷۰🍃هدف ششم65🍃هدف اصلی۶۰😍
گوجه_سبز_سایت عضویت: 1403/06/18 تعداد پست: 1351 حدودا یکسال و نیم چقد کم کردی چه درازمدتتتتتتتت وزن اولیه ۹۳😐 هدف اول ۹۰✅🍃 هدف دوم۸۵🍃هدف سوم۸۰🍃هدف چهارم ۷۵🍃هدف پنجم۷۰🍃هدف ششم65🍃هدف اصلی۶۰😍
جوجه_اردک_زشت2 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 2714 یوخ دای سنین کی اولمادی🤦♀️😂😂 متوجه نشدم😑😂😂
گوجه_سبز_سایت عضویت: 1403/06/18 تعداد پست: 1351 متوجه نشدم😑😂😂 میگم نه دیگه مال تو نشدنیه😂😂😂 وزن اولیه ۹۳😐 هدف اول ۹۰✅🍃 هدف دوم۸۵🍃هدف سوم۸۰🍃هدف چهارم ۷۵🍃هدف پنجم۷۰🍃هدف ششم65🍃هدف اصلی۶۰😍
جوجه_اردک_زشت2 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 2714 چقد کم کردی چه درازمدتتتتتتتت ۲۵کیلو کم کردم🥲🫠اینجوری نبود که دائم باشه هابعضی وقتا میزنم زیرشمثلا یکماه رژیم میگیرم،۲/۳روز ول میکنمیا وقتایی که سرمامیخورم کلا تا بهترشم ولش میکنمدرکل یکسال و نیمه با باشگاه و رژیم سر وکار دارم😑😂😂💔
جوجه_اردک_زشت2 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 2714 میگم نه دیگه مال تو نشدنیه😂😂😂 😂😂😂اها اره
گوجه_سبز_سایت عضویت: 1403/06/18 تعداد پست: 1351 ۲۵کیلو کم کردم🥲🫠اینجوری نبود که دائم باشه هابعضی وقتا میزنم زیرشمثلا یکماه رژیم میگیرم،۲/۳روز ول م ... چند بودی الان چندی. افرین اراده دکتر رفتی یا خودسرانه ک انقد دووم آوردی وزن اولیه ۹۳😐 هدف اول ۹۰✅🍃 هدف دوم۸۵🍃هدف سوم۸۰🍃هدف چهارم ۷۵🍃هدف پنجم۷۰🍃هدف ششم65🍃هدف اصلی۶۰😍
جوجه_اردک_زشت2 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 2714 چند بودی الان چندی. افرین اراده دکتر رفتی یا خودسرانه ک انقد دووم آوردی ۹۵.۵۰۰بودم شدم۷۰🫠نه از مربی باشگاه برنامه میگرفتم🥲🫠
گوجه_سبز_سایت عضویت: 1403/06/18 تعداد پست: 1351 ۹۵.۵۰۰بودم شدم۷۰🫠نه از مربی باشگاه برنامه میگرفتم🥲🫠 یعنی وزن الان من ۹۴کیلو ام هی رژیم میگیرم ول میکنم احساس میکنم منم باید از ۱۵۰۰کالری شرو کنم چون کم میخورم تحمل نمیکنم تو رژیم وزن اولیه ۹۳😐 هدف اول ۹۰✅🍃 هدف دوم۸۵🍃هدف سوم۸۰🍃هدف چهارم ۷۵🍃هدف پنجم۷۰🍃هدف ششم65🍃هدف اصلی۶۰😍
جوجه_اردک_زشت2 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 2714 یعنی وزن الان من ۹۴کیلو ام هی رژیم میگیرم ول میکنم احساس میکنم منم باید از ۱۵۰۰کالری شرو کنم چون کم ... حساب کن بازم اخه منم اون موقع۹۵بودم کالری دریافتیم بیشتر از الان بود،مثلا اون موقع۱۲قاشق برنج بود الان شده۵قاشق
گوجه_سبز_سایت عضویت: 1403/06/18 تعداد پست: 1351 حساب کن بازم اخه منم اون موقع۹۵بودم کالری دریافتیم بیشتر از الان بود،مثلا اون موقع۱۲قاشق برنج بود ال ... اشتباه من اینه من با همین وزن تو شروع رژیم ۵ق میخورم و کلافه میشم حمله میکنم وزن اولیه ۹۳😐 هدف اول ۹۰✅🍃 هدف دوم۸۵🍃هدف سوم۸۰🍃هدف چهارم ۷۵🍃هدف پنجم۷۰🍃هدف ششم65🍃هدف اصلی۶۰😍
جوجه_اردک_زشت2 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 2714 اشتباه من اینه من با همین وزن تو شروع رژیم ۵ق میخورم و کلافه میشم حمله میکنم 🤦🏻♀️نکن اینکارو...حداقل باید۱۰قاشق بخوری