2777
2789
عنوان

چیت کنم😑اگه بگید اره میشینم چیت میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 27 پست
😩😂اخه کیکم درست کردم سهمم مونده تو یخچال دلم میخواد بشینم با چای بخورم😩😂😂

یوخ دای سنین کی اولمادی🤦‍♀️😂😂

وزن اولیه ۹۳😐 هدف اول ۹۰✅🍃 هدف دوم۸۵🍃هدف سوم۸۰🍃هدف چهارم ۷۵🍃هدف پنجم۷۰🍃هدف ششم65🍃هدف اصلی۶۰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
چقد کم کردی چه درازمدتتتتتتتت

۲۵کیلو کم کردم🥲🫠اینجوری نبود که دائم باشه ها

بعضی وقتا میزنم زیرش

مثلا یکماه رژیم میگیرم،۲/۳روز ول میکنم

یا وقتایی که سرمامیخورم کلا تا بهترشم ولش میکنم

درکل یکسال و نیمه با باشگاه و رژیم سر وکار دارم😑😂😂💔

۲۵کیلو کم کردم🥲🫠اینجوری نبود که دائم باشه هابعضی وقتا میزنم زیرشمثلا یکماه رژیم میگیرم،۲/۳روز ول م ...

چند بودی الان چندی. افرین اراده دکتر رفتی یا خودسرانه ک انقد دووم آوردی 

وزن اولیه ۹۳😐 هدف اول ۹۰✅🍃 هدف دوم۸۵🍃هدف سوم۸۰🍃هدف چهارم ۷۵🍃هدف پنجم۷۰🍃هدف ششم65🍃هدف اصلی۶۰😍
۹۵.۵۰۰بودم شدم۷۰🫠نه از مربی باشگاه برنامه میگرفتم🥲🫠

یعنی وزن الان من ۹۴کیلو ام هی رژیم میگیرم ول میکنم احساس میکنم منم باید از ۱۵۰۰کالری شرو کنم چون کم میخورم تحمل نمیکنم تو رژیم

یعنی وزن الان من ۹۴کیلو ام هی رژیم میگیرم ول میکنم احساس میکنم منم باید از ۱۵۰۰کالری شرو کنم چون کم ...

حساب کن بازم اخه منم اون موقع۹۵بودم کالری دریافتیم بیشتر از الان بود،مثلا اون موقع۱۲قاشق برنج بود الان شده۵قاشق

حساب کن بازم اخه منم اون موقع۹۵بودم کالری دریافتیم بیشتر از الان بود،مثلا اون موقع۱۲قاشق برنج بود ال ...

اشتباه من اینه من با همین وزن تو شروع رژیم ۵ق میخورم و کلافه میشم حمله میکنم