2777
2789
عنوان

موافق توی رابطه بودن دختر هجده سالتون هستین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1206 بازدید | 90 پست
دانشگاه که رفته یعنی ی مدتی داره میرهبعدشم فکر نمی‌کنی انتخاب شما درست نبوده؟!خیلی ها میان میگن نه چ ...

خب مسئله اینه اون زمانی که طرف رو انتخاب کرده بودن فکر میکردن آدم درستیه و بعدا فهمیدن اشتباه کردن ،

منظورشون اینه

💍🩷

و البته در ادامه نظر قبلی

در اولین فرصت می خواستم که پسر برای آشنایی خانواده ها( نه لزوما خواستگاری)  اقدام کنه

چه بسیااار پیش آمده دختر و پسر رفت و آمد کردند و وابسته شدند ولی بعد خواستگاری که هانواده ها با هم آشنا شدند،  مخالفت کردند و بچه ها داغون شدند

کلا هدف اشنایی دو فرد و دو خانواده با هم بع قصد ازدواج باشه...  نه دوستی

حالا بعد اشنایی فقطچند ماهه، یا برای ازدواج نظرشون مثبته و ازدواج میکنند.. یا توافق ندارند و رابطه را قبل وابستگی شدید و عمیق، تمام می کنند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظر من اگه رابطه کنترل شده باشه و خودم از پسره مطمئن باشم اشکالی نداره حالا یا به سر انجام میرسه یا نه 

ولی مخالفت بی جهت بیشتر اسیب میزنه 

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
2805
چی میگی شما یعنی چی که ازدواج و بیخیال متوجه نمیشم 😐

اسی از امضات معلومه خیلی هیجان زده و از روی حس پیش میری

تصمیماتت عقلی نیست

الان وقت پیشرفت و تحصیل و کاره

بعد از اینا ازدواج کن

چقدر خوب که تونستی کنار هم شاد باشید 🤍(لحنم تند بود برحسب تجربه گفتم 😅)

حق داری بنظرم هیچکس نباید ریسک کنه منم کارم اشتباه بود دختر تو این سن باید فقط دغدغه ی ایندشو داشته باشه عشقای این سنی همش کشکن

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی ...

چی خنده داره؟ دختر تو این سن باید اولویت درسش باشه اگر آقا دوسش داره چرا بذاره چند سال دیگه؟ اگر خان ...

یعنی نامزدی با آشنایی خانواده ها به اندازه کافی رسمی نیست به نظر شما؟ 

دیگه نمیشه هم فورا ازدواج کرد

شرایط جامعه مشخصه دیگه 

اکثریت نمیتونن تا چندییین سال حتی مستقل شن و خونه و زندگی دست و پا کنن چه برسه چند ماه

حتی اگه شرایط  مالی هم خوب باشه شاید دختر نخواد ۱۸ سالگی ازدواج کنه

یا به شناخت کافی نرسیده باشن دو نفر 

یعنی نامزدی با آشنایی خانواده ها به اندازه کافی رسمی نیست به نظر شما؟ دیگه نمیشه هم فورا ازدواج کردش ...

شما موافقی دختر 6 7 سال تو این شرایط باشه 

من نیستم 

هیچ علاقه ای هم به تحمیل نظرم به کسی ندارم 

آقا پسر اگر میخواد ازدواج کنه رسمی رسمی 

اگرم پی رل زدنه بشخصه نمیذارم بیشتر از 6 ماه آشنایی طول بکشه 

نمیخوام باعث عقب افتادگی دختر خانم بشه 

اولویت اول برای من درسه بیشتر از لیسانس

اگر دختر علاقمنده همون 6 ماه کافیه 

کاش نظر هم قفل داشت 

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

چی خنده داره؟ دختر تو این سن باید اولویت درسش باشه اگر آقا دوسش داره چرا بذاره چند سال دیگه؟ اگر خان ...

اووووووه یوووواش تر.چرا قاطی کردی.

همه از ضرر و زیانش خبر دارن.نیاز به انشا نویسی نبود.کمتر پدر و مادر ناآگاه داریم اینجا.حالا بعضیا شاید تز روشن فکری هم بدن اینجا که آره چه اشکال داره و ....ولی همونا هم تو عمل با افکار روشن فکری مخالفت دارن

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
2810