2777
2789
عنوان

موافق توی رابطه بودن دختر هجده سالتون هستین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1206 بازدید | 90 پست

من خودم سبک زندگیم یجوری بوده که تو رابطه نبودم و تو رابطه بودن دخترم هم تو کتم نمیره ، اجبارش نمیکنم اما قطعا نظرمو میگم که بدونه

برای موفقیت یه کنکوری خسته ولی امیدوار ، یه صلوات می فرستین؟!🤍🥰

نظر دخترتون مهمه تا نظر شما 

شما فقط میتونی نظر بدی صاحب دختر که نیستی 

یکمم این عقایدو بزارین کنار بزارین بچه هاتون راحت یاشن 

شما الان منعش کنی تو خفا میکنه بسی چه بهتر که خبر داری 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پدرومادردختروپسرگ. و.. ه.. خوردن،

😂😂😂😂آروم باش

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
2805

اینجور رابطه ها که آخرش به دخترم انگ هرزگی و خراب بودن

می زنن رو نه اصلاااا قبول ندارم 

دخترم اگه خیلی علاقه به تو رابطه بودن داشته باشم

میگم پسره بیاد خواستگاری اگه پسره خوب بود 

۶ ماه یکسال نامزد باشن بعدش عقد کنن 

اینجور تو رابطه بودنو می پسندم 

اونی که شما گفتی به دخترم میگن خرابه 😑

💛💚❤💙🧡💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙🧡💜💛💚
نه اصلااااااااااالان وقت درس و پیشرفت و ساختن آینده اس نه تو رابطه بودن هرکسی هم‌میگه میشه هر دو رو ...

من هندل کردم ولی میگم خیلیییی سخته باید خیلیی قوی باشی از هر صد نفر یکی میتونه

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی ...

😂😂😂سم خالص

چی خنده داره؟ 

دختر تو این سن باید اولویت درسش باشه 

اگر آقا دوسش داره چرا بذاره چند سال دیگه؟ 

اگر خانواده ها در جریانن زودتر رسمی کنن 

همه اینا بخاطر آسیب ندیدن خود دختره 

تو این دوره دوسش دارم گفتن زیاده 

عمل کردن مهمه 

کو عمل؟ 

چرا چند سال بلا تکلیف بمونه دختر 

اگر هر اتفاقی بیفته و بهم بخوره چی؟ 

شرایط پسر خیلی مهمه 

فکر کردین رابطه یه دختر و پسر تا تهش تا حتی 3 4 ماه دیگه سالم میمونه؟ 

طبیعت انسان اونم عاشق گرایش به جنس مخالف

میدونی نیاز و غریزه چیه؟ یا خیر؟ 

تکلیف چیه؟ 

تا کجا سرکوب و تحمل؟ هم دختر هم پسر.... 

😒

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

مامانا چه آپدیت شدن . مامان من میگفت با نامحرم ۳ کلمه بیشتر نباید حرف بزنی . با سیبیلای آویزون می‌رفتم مدرسه و میومدم . تا روز عقدم نذاشت اصلاح کنم . روز بله برون با همون سیبیلا پیوند ابرو نشسته بودم . حق نداشتم نگا دوماد کنم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

من فقط نظرمو میدم در آخر دخترم باید انتخاب کنه که چه تصمیمی بگیره 

🌸امضامو دیدی برام صلوات بفرست کنکورمو خوب بدم🥺♡|• 𝓣𝓱𝓮𝓻𝓮 𝓪𝓻𝓮 𝓽𝔀𝓸 𝓽𝔂𝓹𝓮𝓼 𝓸𝓯 𝓹𝓮𝓸𝓹𝓵𝓮 𝔀𝓱𝓸 𝔀𝓲𝓵𝓵 𝓽𝓮𝓵𝓵 𝔂𝓸𝓾 𝓽𝓱𝓪𝓽 𝔂𝓸𝓾 𝓬𝓪𝓷𝓷𝓸𝓽 𝓶𝓪𝓴𝓮 𝓪 𝓭𝓲𝓯𝓯𝓮𝓻𝓮𝓷𝓬𝓮 𝓲𝓷 𝓽𝓱𝓲𝓼 𝔀𝓸𝓻𝓵𝓭: 𝓽𝓱𝓸𝓼𝓮 𝔀𝓱𝓸 𝓪𝓻𝓮 𝓪𝓯𝓻𝓪𝓲𝓭 𝓽𝓸 𝓽𝓻𝔂 𝓪𝓷𝓭 𝓽𝓱𝓸𝓼𝓮 𝔀𝓱𝓸 𝓪𝓻𝓮 𝓪𝓯𝓻𝓪𝓲𝓭 𝔂𝓸𝓾 𝔀𝓲𝓵𝓵 𝓼𝓾𝓬𝓬𝓮𝓮🤍 

این دست هیچکس نیست دو نفر که از نظر سنی عاقل و بالغ محسوب میشن اختیارشون دست هیچ کسی نیست ، الان شاید بتونید یک ذره اذیت کنید تا چند سال دیگه هیچ کاری نمیتونید بکنید نهایتش اینه میگه 18 سالم شده دیگه وسایلش رو جمع میکنه و میره 

2810