2777
2789
عنوان

جشن تولد دختری ک ب غسالخانه ختم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 66 پست

رفیق ک این صحنه رو میبینه ب خودش میاد تکون میخوره میگ چرا همه اونایی ک ادعای جانم فدایت داشتن همه اونایی ک دورو برش بودن الان هیچکدوم نیستن کنارش

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

خب کی فوت شده تا جایی که من می‌دونم کسی رو راه نمیدن داخل غسالخانه بعدش هم شیشه داره حالا غسال بیاد سوال هم بپرسه حالا لوازم آرایش چه مارکی بوده تا اون موقع پاک نشده من توی عروسیم تا شب همش محو شد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

رفیقش ی جوری ب خودش میاد ک همه کارای بد گذشتشو سعی میکنه کنار بزاره حتا وبلاگی ک مر بوده از مطالب گناه الود رو هم تبدیل میکنه ب وبلاگ امام زمانی.

خواهرای خوبم ابجیای نازم این داستان کاملا واقعی بود . بخدا بلد نیستم وگرنه کلیپشو میفرستادم گوش کنید تا باورتون بشه

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

مرگ و زندگی دست خداس ولی قراره با چ حالی بمیریم؟ چجوری میخایم بمیریم؟ ماها اصلا من خودم با کسی کاری ندارم چرا ب خودم نمیام 

این داستان رو گذاشتم تا شاید خیلیا ب خودشون بیان خیلیا راه اشتباهیی ک دارن میرن رو برگردن تا دیر نشده

من اهل نصیحت نیستم یکی نیس خودمو نصیحت کنه . من خودم با این داستان و ماحرا حتاااا اگ دروغم باشه تکون خوردم

خب کی فوت شده تا جایی که من می‌دونم کسی رو راه نمیدن داخل غسالخانه بعدش هم شیشه داره حالا غسال بیاد ...

ن چراه راه نمیدن پس وقتی مادر من فوت شد چجوری راه دادن

خب کی فوت شده تا جایی که من می‌دونم کسی رو راه نمیدن داخل غسالخانه بعدش هم شیشه داره حالا غسال بیاد ...

مارک نپرسیده بود 😐 پرسید ک تو خونه بوده با این وضع

قربونت برم خدا اگه واقعیه یه مرد هر چی کثافت کاری کنه همیچین داستان هایی براش نیست ولی امان از زن ود ...

واقعی باشه یا ن مطمعن باش جواب میبینن. شهر ما ی مرده با ی زن شوهر دلر ریخته رو هم شوهرش ک فهمیده اومده نرده رو برده ی جا دار زده بعد مدتها تازه جنازش پیداشده . بفرما اینم نتیحه ی مرد 

ن من خالم بالا سر جنازه ی مادرشوهرش رفت

بعد خدایی استارتر از کجا بدونه مارک لوازم ارایشش چی بوده

اصل مطلب اینه رستگار شوید.

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
کی فوت شدن تهران سال ها راه نمیدن جسد رو تحویل میدن

نمیدونم منم فقط از رو ی کلیپ این ماجرا رو نوستم

2810