2777
2789
عنوان

حاملم بعد ویار کردم کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 23 پست
نمیدونم کیلویی ۶۷۸ بود

یه سوالی اگه هم دوست نداشتی جواب نده

شما درامدتون چقدر هست که بچه پنجم رو‌ باردار هستین؟؟؟

چون من خودم بچه. دوم باردارم گاهی میگم نکنه اشنباه کرده باشم با این شرایط مالی و توقع بچه ها

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه سوالی اگه هم دوست نداشتی جواب ندهشما درامدتون چقدر هست که بچه پنجم رو‌ باردار هستین؟؟؟ چون من خود ...

همسرم ماهی ۳۰ تومن تا  ۵۰ تومن خودم ماهی ۳ یا ۴ تومن 

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامان ۴ تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂
یه سوالی اگه هم دوست نداشتی جواب ندهشما درامدتون چقدر هست که بچه پنجم رو‌ باردار هستین؟؟؟ چون من خود ...

برای بچه هام کم نمی‌ذارم ولی خیلی پر توقع بارشون نیاوردم وگرنه پدرم در میومد😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامان ۴ تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂
2805
خب بگو بخرن برات بعد واست با اسنپ پست کنن

اسنپ خوب خونه تنهام میترسم مشکل داشته باشه زنگ زدم شوهرم گفت به مادرشوهرم میگه واسم بخره بیاره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای بچه هام کم نمی‌ذارم ولی خیلی پر توقع بارشون نیاوردم وگرنه پدرم در میومد😂

انشالله سالم باشن

خیلی خوبه توانایی  شو داشتی بچه اوردی  بچه هات حسابی  دورشون شلوغه احساس تنهایی نمیکنن

شما که  تجربه بارداری زیاد دارید. بنظرتون. دندون  به ریشه برسه عصب کشی بخواد تو سه ماهه اولم که کاری نمیشه کرد به سلامت جنینن  ضرری نمیرسونه؟؟

من ماه دوم بارداریمم  قبل باردایم دندونام درست کردم  اما جنس دندونام‌خوب نیس بعد بارداریم فهمیدم به عصب رسیده

انشالله سالم باشن خیلی خوبه توانایی شو داشتی بچه اوردی بچه هات حسابی دورشون شلوغه احساس تنهایی نم ...

من از دکترم شنیدم آسیب میرسونه خودم واسم پیش نیومده ریسک نکن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من از دکترم شنیدم آسیب میرسونه خودم واسم پیش نیومده ریسک نکن

دکتر زنان و دندان پزشکی رفتم گفتن سه ماهه اول نمیشه کاری کرد 

جفتشون بهم گفتن نگران. نباش  اسیبی نمیزنه ولی  ادم وقتی بارداره هزار تا فکر میکنه دلش اشوب میشه. گفتم شاید تجربه داشته باشین.