2777
2789
عنوان

دوست دارم این شوهر بچه ننه مو پاره کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 23 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیشه بهش بگم ک یکیمونو انتخاب کن اونم مامانشه ولی نه اینکه بچه ننه باشه

اون که آره منظورم توی مسائلی که مربوط به رابطه اتونه مثلا اجازه ازدواجش با تو دست مامانش باشه چون مامااانشهه یا همش درباره مامانش بهت بگه ی جوری که ازت بخواد شبیه مامانش باشی تا بیشتر دوستت داشته باشه این یعنی بی عرضه گی کامل و بچه مامانی 

2805
این دیگه خیلی بده واااییی

💔💔💔

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)
حالا مادرشوهر من یه کاری کرده دعا گرفته چی کرده ... شوهر من اصلا سمت من نمیاد

هعی تف به مادرشوهرا

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)
اها اینجورییی اوکیه ممنونم

حالا خودم شخصا با این مردا برخورد نداشتم ولی همین که دیدی روی خودش کنترلی نداره اصلا روش حساب باز نکن مگه این که واقعا طرف آدم خوش قلبی باشه حالا نه خوب بودن بخاطر ترس از طرد شدن یا تایید نشدن