2777
2789
عنوان

یک عدد مامان فعال هستم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 30 پست

ماشالله. بچه هات چند سالشونه؟ من که وقت هیچی ندارم فقط گیر بچه ها هستم

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
پسر ۸ دختر ۳

چجور بهشون رسیدگی میکنی؟ خدا حفظشون کنه

من پسرم۴سال دخترم ۱ سال. تموم وقتمو میگیرن🥲

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
عزیزم میشه یکم بیشتر توضیح بدی از شرایطت تا منم انگیزه بگیرم ثواب داره

چشم 

راستش من فکر میکنم تنها رازش اینه که یکی گوشیو محدود کنه آدم دو اینکه همون کارو همون لحظه انجامش بدی 

من به این فکر میکنم که بچگیمون چقدر زود گذشت 

پس جوونی خودمون و بچه هامونم همون طور زود خواهد گذشت 

پس حیفه واقعا با نداشتن انگیزه از دستش بدیم نه؟؟❤️🌱

چجور بهشون رسیدگی میکنی؟ خدا حفظشون کنهمن پسرم۴سال دخترم ۱ سال. تموم وقتمو میگیرن🥲

خدا بچه های شمام حفظ کنه 

رو دور تندم به نظرم با برنامه ریزی قطعا میشه سخته ولی می ارزه به اینکه بشی یه مامان افسرده خدایی نکرده 

خدا بچه های شمام حفظ کنه رو دور تندم به نظرم با برنامه ریزی قطعا میشه سخته ولی می ارزه به اینکه بشی ...

منم رو دور تندم. ولی همش کارای خونه آشپزی تمیزکاری ظرف شستن.بازی و نقاشی و کتاب خوندن با پسرم این وسطم دخترم عین کنه بهم چسبیده همش نق میزنه. تموم وقتم برای همین چیزا میره. هیچ وقتی برای خودم ندارم هیچی جز یه حموم کردن 

منم رو دور تندم. ولی همش کارای خونه آشپزی تمیزکاری ظرف شستن.بازی و نقاشی و کتاب خوندن با پسرم این وس ...

آخه برای شما تفاوت سنیشون کمتره انکاری 

من ماشالله پسرم اذیتی نداره دیگه مستقل شده درساشو خودش میخونه من فقط نظارت میکنم 

این طبیعیه که شما وقت کم میاری 

من تازه یک ساله دارم به خودم میرسم بعد دنیا اومدن دخترم شمام وقتت آزاد تر میشه 

بمونید برام هم ❤️

2810